Skip to main content
19. juli 2023

Vita Nova Skincare er ny annoncør hos LokalNyt Middelfart

Hos LokalNyt Middelfart smiler vi lidt ekstra i disse dage. Vi er nemlig stolte over at kunne præsentere Vita Nova Skincare som ny annoncør.

Af: Viktor Bork | Foto: Vita Nova Skincare
Annoncørbetalt Indhold

På Østergade i centrum af Middelfart kan du finde den kosmetiske speciallægeklinik Vita Nova Skincare, der specialiserer sig i hudplejerådgivning- og behandling. Bag klinikken står lægeparret Jess Bjerre Jørgensen og Maja Bjerre Christiansen, som begge har mange års erfaring i branchen.

Forskellige behandlingsformer

Hos speciallægeklinikken tilbyder de et bredt udvalg af behandlingsformer lige fra botox til hårfjerning. Så hvad enten du ønsker at opnå en mere ensartet hud eller forebygge rynker, har speciallægeklinikken både redskaberne og erfaringen til at udføre et professionelt arbejde.

Sikkerhed og tryghed

Hos Vita Nova Skincare er sikkerhed og tryghed to gennemgående nøgleord. Derfor er både klinikken og dets specialuddannede medarbejdere godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Du er dermed i helt trygge hænder, når du sætter dig i behandlingsstolen.

Ønsker du at blive klogere på klinikken og deres forskellige behandlingsformer, kan du læse nærmere på deres annonceside eller tage et kig på deres hjemmeside.