Skip to main content
13. december 2023

Vita Nova Skincare søger modeller til botox-behandling

Vita Nova Skincare søger modeller til botox-behandling. Behandlingen kræver en forundersøgelse, og det er muligt at blive behandlet på både større og mindre områder.

Af: Viktor Bork | Foto: Pexels

Det er vigtigt at passe godt på sin hud, så den holder sig sund gennem hele livet. Der er dog én ting som det er svært at gardere sig imod, når det kommer til vores hudpleje – og det er rynker. Rynker forekommer naturligt i huden med alderen i mere eller mindre grad og udgør en stor del af vores nonverbale kommunikation.

Der er stor forskel på, hvornår den enkelte synes, at deres rynker bliver generende. Hvis du er genereret af dine rynker, kan Vita Nova Skincare være behjælpelig med at reducere eller helt fjerne disse. Lige nu søger de modeller til botox-behandlinger, som giver dig mulighed for at spare penge.

Spar op mod 1000 kroner

Vita Nova Skincare stræber efter, at din behandling bliver så naturlig som overhovedet muligt. Når du stiller op som model til botox-behandlingen kan du vælge, hvor mange områder du ønsker behandlet. Afhængigt af hvad du vælger, kan du spare op til 1000 kroner.

For at få lavet behandlingen er det obligatorisk at komme til en forundersøgelse i klinikken.

Du kan læse mere om botox-behandlingen på deres hjemmeside eller finde yderligere information på billedet nedenfor: