Skip to main content
2. maj 2023

Wecademy søger en HR-ansvarlig til deres online event

Har du en HR-funktion, og har du arbejdet med omgangstonen på din arbejdsplads? Så vil Wecademy gerne have din hjælp til deres online event.

Wecademy søger en HR-ansvarlig til deres online event
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Har du en HR-funktion, og har du arbejdet med omgangstonen på din arbejdsplads? Så vil Wecademy gerne have din hjælp til deres online event den 7. juni. 

Tåler du mosten? Det spørgsmål stiller Wecademy i samarbejde med Velliv Foreningen med en online konference, der skal sendes live fra deres studie i Glostrup d. 7. juni. 

Eventet skal handle om omgangstonen på arbejdspladsen, og undervejs vil de bl.a. komme omkring branchers forskellige kulturer for omgangstone, hvordan det påvirker medarbejderne, og hvordan man kan forbedre en virksomhedskultur mod en mere konstruktion tone. 

Men for at det kan lade sig gøre, mangler de en medvirkende i form af en HR-ekspert. Vedkommende skal kende til problematikken og have arbejdet med omgangstonen på sin arbejdsplads, og så skal han eller hun være klar til at sætte ord på det og snakke med om emnet. 

Er det dig? Eller kender du én, der vil være perfekt til opgaven? 

For yderligere info om indholdet og rammerne kan du kontakte Anne-Mette eller Sia fra Wecademy på nedenstående oplysninger, eller ud kan skrive til dem på LinkedIn: 

Anne-Mette: Tlf: 20 88 67 67 – anne-mette@wecademy.dk 
Sia: Tlf: 20 88 61 66 – sia@wecademy.dk