Skip to main content
10. februar 2023

Werenbergs tip til en nem indretnings-makeover

Kunne din stue godt trænge til en lille makeover? Så råder Bolighuset Werenberg dig til at overveje et nyt tæppe.

Werenbergs tip til en nem indretnings-makeover
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Kunne din stue godt trænge til en lille makeover? Så råder Bolighuset Werenberg dig til at overveje et nyt tæppe.

Et tæppe er et af de produkter i indretningen, som gør allermest for rummet. Når du bruger tæpper i din indretning, skaber du hygge og varme både visuelt og fysisk. Tæpper kan være med til at understrege eller opbløde et udtryk.
Husk at vælge tæpper efter hvor de skal bruges – vaskbart i entreen, og blød, lang luv i soveværelset, tætvævede tæpper i køkkenet osv.“, sådan skriver Bolighuset Werenberg i deres seneste nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her.

Et tæppe danner grundlaget for hele din indretning og kan være med til at sætte kulør på, hvis du bor med ensfarvede møbler eller skabe ro, hvis du bor med meget nips. Du kan med fordel også overveje, hvad dit tæppe skal kunne i indretningen, før du vælger.

Lad dig inspirere til verdens nemmeste makeover blandt Werenbergs mange tæpper.

Mange muligheder

Et nyt tæppe er ikke den eneste mulighed for at tilføre noget nyt til dit hjem. Det kunne måske også være, at en ny farverig lampe, kunne skabe et nyt look i dit hjem.

Bolighuset Werenberg har nemlig også lige løftet sløret for &Traditions nye farver på de populære Flowerpot lamper. De populære og klassiske lamper fås nu også i farverne: Dark Plum, Tangy Pink, Swim Blue, Cobalt Bue, Vermillion Red og Black/White.

Flowerpot lamperne blev designet i 1968 af Verner Panton, og med sine smukke, levende farver er de stadig den dag i dag en ægte klassiker i rigtig mange danske hjem.

Se Bolighuset Werenbergs udvalg af &Tradition lamper her.