Skip to main content

Urban Sketchers på CLAY

I anledningen af Billedkunstens Dag kan du komme med ud at tegne i lokalområdet med tegnefællesskabet Urban Sketching, der faciliteres af Middelfart Billedskole. Den 14. marts går turen til CLAY Keramikmuseum.

Af: Isabella Ravn | Foto: Middelfart Billedskole

Middelfart Billedskole har i samarbejde med Middelfart Kommune arrangeret Urban Sketching i lokalområdet som en del af kulturskoleprøvehandlingerne. Urban Sketchers er et globalt tegnefællesskab, hvor kreative børn og voksne sammen tager ud i lokalområdet for at tegne.

Fællesskabet hylder de lokale steder – for gennem tegning kan vi observere vores omgivelser. Derudover deles tegningerne på tværs af landegrænser i det globale netværk.

Billedkunstens Dag

Er du kunstinteresseret? Så har du med stor sandsynlighed besøgt CLAY, ellers har du muligheden sammen med Urban Sketchers.

Der bliver rigeligt med motiver til tegneblokken, når Urban Sketchers drager mod CLAY Keramikmuseum Danmark. Arrangementet starter kl. 15, hvorefter I drager ud for at lade jeg inspirere og tegne i anledning af Billedkunstens Dag. Til slut vil der være samling, hvor I kan se hinandens værker.

Det er gratis at deltage, og alle er velkomne uanset tegneerfaring og alder. Du skal selv medbringe skitseblok, tegneredskaber og evt. noget at sidde på.

Er du bidt af Urban Sketching?

Så hold øje med vores kalender, hvor vi løbende tilføjer nye tegnearrangementer i lokalområdet.

Information
Dato 14/03/2024 15:00 - 14/03/2024 17:00
Arrangør Middelfart Billedskole og Middelfart Kommune
Adresse CLAY Keramikmuseum, Kongebrovej 42
Postnummer 5500
By Middelfart