Skip to main content

Urban Sketchers til Fastelavnsfest i Husby

Tag med ud og tegn i lokalområdet med tegnefællesskabet Urban Sketching, der faciliteres af Middelfart Billedskole. Den 25. februar går turen til Husby, hvor der er gudstjeneste og efterfølgende fastelavnsfejring.

Af: Isabella Ravn | Foto: Middelfart Billedskole

Middelfart Billedskole har i samarbejde med Middelfart Kommune arrangeret Urban Sketching som en del af kulturskoleprøvehandlingerne. Urban Sketchers er et globalt tegnefællesskab, hvor kreative børn og voksne sammen tager ud i lokalområdet for at tegne.

Fællesskabet hylder lokale steder, hvor man gennem tegning kan observere omgivelserne. Herefter deles tegningerne på tværs af landegrænser i det globale Urban Sketching-netværk.

Gudstjeneste og fastelavnsfest

Lad dig inspirere af stemningen til gudstjeneste i Husby Kirke og efterfølgende fastelavnsfest, når Urban Sketchers den 25. februar drager mod Husby.

Her kan du forsøge at indfange gudstjenesten, hvor de får besøg af Middelfart Gospel Kidz. Eller du kan skitsere tøndeslagningen og fastelavnsfesten, der efterfølgende finder sted i Husby Forsamlingshus. Du kan læse mere om gudstjenesten og fastelavnsfesten her.

Det er gratis at deltage, og alle er velkomne uanset tegneerfaring og alder. Du skal selv medbringe skitseblok og tegneredskaber.

Information
Dato 25/02/2024 09:30 - 25/02/2024 11:30
Arrangør Middelfart Billedskole og Middelfart Kommune
Adresse Husby Kirke, Storegade 4
Postnummer 5592
By Ejby