Skip to main content

Urban Sketchers ved Humlemagasinet i Harndrup

Når foråret viser sig fra sin fineste side, kan du komme ud og tegne i lokalområdet med tegnefællesskabet Urban Sketching, der faciliteres af Middelfart Billedskole. Den 29. april går turen nemlig til Humlemagasinet i Harndrup.

Af: Isabella Ravn | Foto: Middelfart Billedskole

Så er tiden igen kommet til at finde blyanten og skitseblokken frem!

Middelfart Billedskole har i samarbejde med Middelfart Kommune arrangeret Urban Sketching som en del af kulturskoleprøvehandlingerne. Urban Sketchers er et globalt tegnefællesskab, hvor kreative børn og voksne sammen tager ud i lokalområdet for at tegne.

Fællesskabet skal hylde lokale attraktioner, for gennem tegning kan vi observere vores omgivelser. Derudover deles tegningerne på tværs af landegrænser i det globale Urban Sketchers-netværk.

Tegn i naturskønne omgivelser

Der bliver rigeligt med motiver til tegneblokken, når Urban Sketchers næste gang tager til Humlemagasinet i Harndrup. Arrangementet starter kl. 15, hvorefter I drager ud for at lade jeg inspirere og tegne. I år kan du gå på opdagelse i udstillingen “Humlemagasinet Blomstrer”. Til slut vil der være samling, hvor I kan se hinandens værker.

Det er gratis at deltage, og alle er velkomne uanset tegneerfaring og alder. Du skal selv medbringe skitseblok, tegneredskaber og evt. noget at sidde på.

Er du bidt af Urban Sketching?

Så hold øje med vores kalender, hvor vi løbende tilføjer nye tegnearrangementer i lokalområdet.

Information
Dato 29/04/2024 15:00 - 29/04/2024 17:00
Arrangør Middelfart Billedskole og Middelfart Kommune
Adresse Humlemagasinet, Rugårdsvej 51
Postnummer 5463
By Harndrup