Skip to main content
24. juli 2023

Blomstrøm Bolig præsenterer: central villa i Middelfart med velholdt have

Så er der nyt på boligmarkedet i Middelfart. Byens nye ejendomsmæglerfirma med den erfarne Jesper Blomstrøm i front har netop fået en villa til salg på Brovejen.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Blomstrøm Bolig
Annoncørbetalt Indhold

Vil du gerne bo tæt på byen, naturen og alt det praktiske i Middelfart, og søger du et rummeligt hjem, som du kan sætte dit helt eget præg på? Så skal du tage et kig Brovejen 183.

Villaen er sat til salg hos Blomstrøm Bolig, der første gang så dagens lys i foråret. Bag forretningen står den lokale ejendomsmægler Jesper Blomstrøm, som har næsten 20 års erfaring indenfor branchen, og med sin nye virksomhed ønsker han at give større mulighed for personlige og individualiserede løsninger.

Du kan læse mere om Blomstrøm Bolig og manden bag i artiklen fra hans opstart her.

Hyggeligt og velholdt

Boligen på Brovejen 183 præsenterer sig i murermesterstil med halvandet plan og en fuld kælder. Inden døre finder du to fine stuer, et charmerende køkken med snedkererede elementer, tre værelser, et badeværelse og et gæstetoilet.

Kælderen er rummelig til opmagasinering, værksted, vaskerum og lignende, og haven med udestue fremstår indbydende med velanlagte bede.

Hjemmet er til dig, der ser det smukke i de uberørte detaljer – eller til dig, der ønsker en god base til et moderniseringsprojekt.

Se boligen på Blomstrom.dk.

Skal du også sælge bolig?

Hvis du overvejer at sælge din bolig i Middelfart Kommune, så står Blomstrøm Bolig altid klar til at hjælpe. Lige nu kan du endda nyde godt af ejendomsmæglerens attraktive åbningstilbud, hvor du kan få salær og online markedsføring for bare 28.500 kroner. Tilbuddet gælder indtil den 31. august 2023.

Kontakt Jesper Blomstrøm for en gratis salgsvurdering på tlf.: 64 41 10 10.