Skip to main content
22. maj 2023

Ny ejendomsmægler i byen: med lokalkendskab og mange års erfaring i rygsækken

Efter snart 20 år indenfor faget vil den lokale ejendomsmægler Jesper Blomstrøm nu sælge boliger under eget navn.

Ny ejendomsmægler i byen: med lokalkendskab og mange års erfaring i rygsækken
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Efter snart 20 år indenfor faget vil den lokale ejendomsmægler Jesper Blomstrøm nu sælge boliger under eget navn.

Imens andre så småt begynder at tænke på sommerferie og rejseplaner, så har ejendomsmægler Jesper Blomstrøm i stedet sat fuldt tryk på arbejdsfronten. Han har netop åbnet sin helt egen mæglerforretning: Blomstrøm Bolig.

Forretningen er ikke andet end to uger gammel, men tankerne bag har rumsteret lige siden 2015. Det er da heller ikke erfaring, som boligsælgeren mangler, for han har siden 2006 hjulpet folk videre til et nyt hjem – og han bliver ved, fordi han ikke kan lade være:

Det ligger i mig, så det er svært at lægge på hylden, forklarer han.

Personlig kontakt og individuelle løsninger

På nuværende tidspunkt har Jesper Blomstrøm ikke langt til arbejdspladsen. Forretningen kører han hjemme fra privatadressen, når han ikke er ude hos kunder, og som den eneste medarbejder i firmaet står han selv for det meste.

Men det er ikke en ulempe for den garvede mægler:

Jeg kan klare alt fra A-Z. Jeg bruger de samme boligprogrammer og fotografer som de store kæder og leverer samme høje kvalitet i forhold til forsikringer, garantistillelser osv. Forskellen er, at jeg vil have muligheden for at levere en mere personlig og individualiseret tilgang.

Det vigtige for Jesper er at kunne give større medbestemmelse for den enkelte kunde. Med Blomstrøm Bolig vil han derfor skabe en mæglerforretning anno 2023, hvor de individuelle kunder og boligsager kan få individuelt sammensatte løsninger.

Lokal Middelfarter

Hos Blomstrøm Bolig kommer det lokale engagement tilmed helt af sig selv. Jesper er født og opvokset i kommunen, både han og familien bor i dag i Middelfart, og i sine lange karriere som ejendomsmægler har han været rundt i stort set alle gader og stræder i området:

Jeg er så lokal, som man kan blive, fortæller han.

Og når han ikke er i fuld gang med at sælge boliger i den velkendte kommune, så kan du, når tiden tillader det, finde ham på golfbanen, hvor han er medlem og hjælper til som frivillig hos juniorerne.

Klar til højsæsonen med åbningstilbud

Med lokalkendskabet på rygraden og mæglererfaring helt ud til fingerspidserne er Blomstrøm Bolig med andre ord i topform her i bolighandlens højsæson. Han er allerede i fuld gang med at finde sine første boliger, og han lægger stærkt ud med et attraktivt åbningstilbud.

Men selvom drømmene er mange, og viljen er i top, så er målet dog ikke at slå de store kæder, for som han siger:

Man behøver ikke at være størst, så længe man arbejder grundigt og har masser af erfaring.