Skip to main content
17. maj 2023

Nyt podcastafsnit: Hør historien om Rock Under Broen, og bliv klar til Middelfarts største havefest

Så er Wecademy klar med et nyt afsnit i serien om personlighederne fra Middelfart. Denne gang bliver det festligt, når Peter Zederkof, der er plads- og musikansvarlig for Rock Under Broen, fortæller.

Nyt podcastafsnit: Hør historien om Rock Under Broen
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

I det seneste afsnit af Wecademys podcast Indsigt med Udsigt har Sia taget en snak med Peter Zederkof, der er plads- og musikansvarlig for Rock Under Broen. Er du klar til at have en fest?

Med under en måned til at højtalerne bliver tændt, kunstnerne indtager scenen og pladsen under Den Nye Lillebæltsbro bliver fyldt med musikglade mennesker, har Wecademy taget en snak med Peter Zederkof, der som plads- og musikansvarlig for Rock Under Broen, har helt styr på Middelfarts største havefest.

Den traditionsrige musikfestival blev afholdt første gang i 1989, og i år byder plakaten igen på store danske navne. Skal du med, eller overvejer du stadig, om du skal have fingrene i en billet? Så kan det være, at dette podcastafsnit kan få dig i den helt rigtige stemning.

Festivalhistorier, anekdoter og god stemning

I afsnittet fortæller Peter Zederkof om sin passion for at skabe kulturelle samlingspunkter, dyrke frivillighed og lokalmiljøet. Han har et imponerende CV inden for musik- og eventbranchen, og han har været med til at arrangere store og betydningsfulde festivaler og koncerter gennem tiden.

Men hvad indebærer hans arbejde som plads- og musikansvarlig, og hvad er nogle af de mest mindeværdige oplevelser han har haft, under broen? Lyt med, og kom både i godt selskab og godt humør, når en sand ildsjæl fortæller om vores alles kæmpe byfest. Det kan være, at du bliver fristet til at købe dig en billet – men så skal du skynde dig, for der er kun få tilbage!

Du kan lytte til afsnittet lige her på Spotify og Apple Podcast. Du kan også høre afsnittet på Podimo og Google Podcast.

Syvende afsnit i serien

Dette er syvende afsnit af Wecademys samtalepodcast Indsigt med Udsigt. I serien opsøger de lokale ildsjæle, som de inviterer ind i Wecademys studie på Torvet 1. Det kan være direktører for virksomheder, foreninger eller arrangementer, som bliver budt indenfor for at fortælle historien om deres virksomhed, og det de står i spidsen for.

Men lige så meget for at fortælle om deres personlige historie. Så vi alle kan få indsigt i, hvad de laver, hvad det betyder for dem at være i Middelfart, og hvordan de egentlig er endt netop her.

LÆS OGSÅ: Nyt podcastafsnit: Vidste du, at Kevin Magnussens fysioterapeut og personlige assistent er fra Middelfart?