Skip to main content
23. juni 2023

Nyt podcastafsnit: Hos Piemonte på Flaske får du historien bag din vin med i købet

Wecademys podcast, Indsigt med Udsigt, har haft besøg af Pernille og Kristian Ravn fra Piemonte på Flaske, der holder til i Strib.

Nyt podcastafsnit: Hos Piemonte på Flaske får du historien bag din vin med i købet
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

I dette afsnit af Wecademys podcast Indsigt med Udsigt bliver der poppet flasker, når Sia har besøg af Pernille og Kristian Ravn fra Piemonte på Flaske.

Pernille og Kristian har haft en mangeårig passion for Piemonte, som har medført, at de har købt et hus på toppen af Asti-provinsen. Her har de fået et grundigt kendskab til de lokale vinproducenter i Piemonte, som er Italiens bedste vinregion. Tanken med deres virksomhed, Piemonte på Flaske, som holder til på Nørre Allé 21 i Middelfart, er, at de gerne vil udbrede deres kærlighed til Piemonte til alle danskere. Det gør de blandt andet ved altid at dele historierne om deres vine fra Piemonte med andre vinentusiaster i Danmark. Således er du altid sikret at få historien, om familien, vinmarken og vision bag den flaske du køber, med i købet.

Men hvordan starter man sådan en virksomhed, og hvor meget fylder det i deres hverdag? Og hvad er noget, som Pernille og Kristian føler, at vi danskere kunne lære af italienerne? Det dykker de sammen med Sia ned i i dette afsnit af Wecademys samtalepodcast, Indsigt med Udsigt.

Forelsk dig i Norditalien sammen med Pernille og Kristian

I dette podcastafsnit kan du drømme dig væk til Norditalien sammen med Pernille og Kristian og blive inspireret til at nyde et godt glas vin fra Piemonte.

Piemonte på Flaske er et passionsprojekt, som giver Pernille og Kristian et afbræk fra deres fuldtidsarbejde. Lyt med, og få indsigt i, hvordan de startede Piemonte på Flaske, og hvorfor historierne bag deres vine er så vigtige.

Du kan lytte til afsnittet lige her på Spotify og Apple Podcast. Du kan også høre afsnittet på Podimo og Google Podcast.

Tolvte afsnit i serien

Dette er det tolvte afsnit af Wecademys samtalepodcast Indsigt med Udsigt. I serien får de besøg af lokale ildsjæle i deres studie på Torvet 1. De har blandt andet haft besøg af direktører for virksomheder, foreninger og lokale arrangementer, som bliver budt indenfor for at fortælle historien om deres virksomhed, og det de står i spidsen for.

Men lige så meget for at fortælle om deres personlige historie. Så vi alle kan få indsigt i, hvad de laver, hvad det betyder for dem at være i Middelfart, og hvordan de egentlig er endt netop her.

LÆS OGSÅ: Nyt podcastafsnit: Hør om “Hansens” karriereskift, drømme, forhold til Middelfart og lommefilosofi