Skip to main content
13. juni 2023

Nyt podcastafsnit: Hvordan er en middelfarter endt som bestyrer af det ikoniske Grøften i Tivoli?

I dette afsnit af Wecademys podcast bliver appetitten vækket, når Sia har besøg af Jacob Elkjær, der er bestyrer af den ikoniske restaurant i Tivoli – Grøften.

Nyt podcastafsnit: Hvordan er en middelfarter endt som bestyrer af det ikoniske Grøften i Tivoli?
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

I dette afsnit af Wecademys podcast Indsigt med Udsigt bliver appetitten vækket, når Sia har besøg af Jacob Elkjær, der er bestyrer af den ikoniske restaurant i Tivoli – Grøften.

Selvom dette afsnit af Wecademys samtalepodcast, Indsigt med Udsigt, er optaget i podcaststudiet på Torvet i Middelfart, kan du se frem til at blive ført med til København. Og det er ikke hvilket som helst sted i hovedstanden. Du kommer med helt ind forbi karussellerne og rutsjebanerne i Tivoli og bliver placeret ved et af de rødternede duge på Grøften. For her har middelfarteren Jacob Elkjær sin daglige gang.

Fra Fænøsund til Grøften

Jacob Elkjær er ærkemiddelfarter, men tilbage i 2016 flyttede han og familien til København, da han overtog han nøglerne til den ikoniske restaurant midt i Tivoli. Jacob Elkjær var inden da indehaver af Restaurant Fænøsund og Restaurant Fænøsund Marina, men da muligheden hos Grøften bød sig, var hans nødt til at prøve det af.

Jacob Elkjær har efterhånden stået for driften af Grøften i nogle år, og i podcasten fortæller han om de mange store oplevelser, det har givet ham. Hør med når han fortæller om de legendariske åbningsdage, en hverdag i jakkesæt og nogle helt særlige stamgæster.

Du kan glæde dig til et podcastafsnit, hvor du kommer tættere på hele Middelfarts Jacob, hans kærlighed til kokkefaget og livet i Grøften, men hvor du også kan se frem til at høre en masse gode røverhistorier.

Du kan lytte til afsnittet lige her på Spotify og Apple Podcast. Du kan også høre afsnittet på Podimo og Google Podcast.

Niende afsnit i serien

Dette er niende afsnit af Wecademys samtalepodcast Indsigt med Udsigt. I serien opsøger de lokale ildsjæle, som de inviterer ind i Wecademys studie på Torvet 1. Det kan være direktører for virksomheder, foreninger eller arrangementer, som bliver budt indenfor for at fortælle historien om deres virksomhed, og det de står i spidsen for.

Men lige så meget for at fortælle om deres personlige historie. Så vi alle kan få indsigt i, hvad de laver, hvad det betyder for dem at være i Middelfart, og hvordan de egentlig er endt netop her.

LÆS OGSÅ: Nyt podcastafsnit: Middelfartbandet KALASET fortæller om deres musik, succes og hjembyens betydning