Skip to main content
25. maj 2023

Nyt podcastafsnit: Middelfartbandet KALASET fortæller om deres musik, succes og hjembyens betydning

I Wecademys nyeste afsnit i serien om personlighederne fra Middelfart er der både gode snakke og god musik, når Morten Holm Ørsager og Sidsel Due fra bandet KALASET er på besøg.

Nyt podcastafsnit: Middelfartbandet KALASET fortæller om deres musik
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

I dette afsnit af Wecademys podcast Indsigt med Udsigt har Sia haft musikalsk besøg af Morten og Sidsel fra bandet KALASET.

Har du skrålet med på hittet ”Riv I Mit Hår”, når den er blevet spillet i radioen? Så har du faktisk sunget med på en sang af det lokale band KALASET. Bandet består af de fem unge middelfartere, Jakob Rønn (trommeslager), Morten Holm Ørsager (forsanger og guitarist), Anders Mygind (guitarist), Sidsel Due (pianist og backing sanger) og Henrik Skov (bassist), der startede med at spille musik sammen, da de i 2018 gik på Middelfart Gymnasium. I dag er de flyttet fra Middelfart, og bor sammen i et kollektiv lidt uden for Skanderborg, hvor de dyrker deres musik sammen.

Bandet har haft stor succes med deres debutalbum ”grib mig hvis jeg falder”, som udkom i starten af året, og deres sommer er booket med festivalkoncerter på blandt andet Roskilde Festival, Smukfest, Jelling og Nibe.

Men inden deres festivalsommer for alvor begynder, har Wecademy været så heldige at få besøg af to af medlemmerne i podcaststudiet i Middelfart. 

Succes og stjernestøv fra Middelfart

Morten Holm Ørsager og Sidsel Due fortæller i det seneste afsnit af Wecademys samtalepodcast Indsigt med Udsigt om, hvordan det er at få så stor en succes i så ung en alder, og hvordan deres tid på gymnasiet i Middelfart har påvirket både KALASETs udtryk og sangskrivning.

I podcasten kan du få et ærligt indblik i ungdommens op- og nedture, fest og farver og stjernestøv drysset direkte ud af Middelfart.

Du kan lytte til afsnittet lige her på Spotify og Apple Podcast. Du kan også høre afsnittet på Podimo og Google Podcast.

Ottende afsnit i serien

Dette er ottende afsnit af Wecademys samtalepodcast Indsigt med Udsigt. I serien opsøger de lokale ildsjæle, som de inviterer ind i Wecademys studie på Torvet 1. Det kan være direktører for virksomheder, foreninger eller arrangementer, som bliver budt indenfor for at fortælle historien om deres virksomhed, og det de står i spidsen for.

Men lige så meget for at fortælle om deres personlige historie. Så vi alle kan få indsigt i, hvad de laver, hvad det betyder for dem at være i Middelfart, og hvordan de egentlig er endt netop her.

LÆS OGSÅ: Nyt podcastafsnit: Hør historien om Rock Under Broen, og bliv klar til Middelfarts største havefest