Skip to main content
1. juni 2023

Rejseforsikring: er du forberedt, hvis uheldet er ude på ferien?

Nu er det snart sommerferie og tid til fremmede himmelstrøg og nye eventyr. Og med rejseforsikringen i orden kan du roligt pakke kufferten.

Rejseforsikring: er du forberedt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Nu er det snart sommerferie og tid til fremmede himmelstrøg og spændende eventyr. Og med rejseforsikringen i orden kan du roligt pakke kufferten.

Måske har du valgt at spare rejseforsikringen væk – for du rejser jo alligevel kun ud af landet et par gange om året. Men hvis uheldet er ude, især på en af dine udlandsrejser, så kan det blive en ubehagelig dyr fornøjelse.

En rejseforsikring dækker bl.a., hvis du kommer ud for et uheld, bliver udsat for tyveri, eller hvis én af jer bliver syge på rejsen. Så vil du sikre dig økonomisk, også når du drager ud i verden, er det en god idé at have forsikringen på plads.

Rejseforsikring og indboforsikring i ét hos Vejle Brand

Er du kunde hos Vejle Brand forsikring, kan du ånde lettet op. For inkluderet i din indboforsikring har du en rejseforsikring med basisdækning, der gælder private ferierejser i hele EU og i Storbritannien, Norge, Island, Schweiz og Lichtenstein.

Rejseforsikringen dækker bagageforsinkelse samt læge, hospital og hjemtransport ved sygdom eller uheld, og hertil kan du tilvælge afbestillingsforsikring.

Vejle Brand tilbyder også en udvidet rejseforsikring til dig, der vil dækkes endnu bedre og/eller skal rejse udenfor EU.

Lokal forsikringsrådgiver

Er du i tvivl om, hvad din rejseforsikring dækker, eller skal du forsikres bedre på dine fremtidige rejser? Så tag kontakt til Vejle Brands eksaminerede assurandør Annette Vesterskov, der altid sidder klar til at vejlede kunder i Middelfart og omegn.

Hun kan kontaktes på tlf.: 24 97 14 86 eller på e-mail: anv@vejlebrand.dk.