Skip to main content
1. juni 2023

Når Dennis drager ud i verdenen, er det for at være din lokale vinspecialist

Når du besøger Dennis Espersen hos Vinspecialisten Middelfart, mødes du af en stor vinpassion. Den kommer af hans 30 år i branchen, men også hans mange besøg hos vinproducenterne.

Når Dennis drager ud i verdenen
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hvis du har besøgt Dennis Espersen hos Vinspecialisten Middelfart, er du med sikkerhed blevet mødt af hans store vinpassion. Den kommer af hans 30 år i branchen, men også hans mange besøg hos flere af dem, der producerer vinene, du finder på hylderne i butikken på Østergade 7.

Har du også svært ved at vælge, hvilken vin du skal servere til sommerfesten? Og hvilken vin passer egentlig bedst til weekendens bøffer? Hos Vinspecialisten Middelfart har indehaver Dennis Espersen helt sikkert svaret.

Og når han for eksempel anbefaler champagne til din mad, er det bestemt ikke tilfældigt. Dennis har for nyligt besøg Champagne distriktet i det nordlige Frankrig for at blive klogere på de syrlige boblende dråber, som med sine bobler klarer sig fremragende til blandt andet appetizers. Og Dennis deler gerne ud omkring, hvordan champagneboblerne renser munden og gør den klar til nye madindtryk. Med sin tjenerbaggrund og store viden om vin og mad sørger Dennis for, at alle kunder får den samme gode service uanset deres behov. Og gode råd og anbefalinger er der masser af.

Jeg arbejder hårdt for at hjælpe alle vores kunder – både privatkunder og erhvervskunder. Og for at det kan lade sig gøre, er vi nødt til hele tiden at dygtiggøre os. Det bunder i, at vi ikke kun sælger vores varer, vi sælger også vores viden og høje serviceniveau, fortæller Dennis.

Klar med sommeranbefalinger

Det er endelig blevet juni, og kalenderen fortæller os, at det officielt er blevet sommer. Og hvad går bedre hånd i hånd end et glas afkølet vin og sol på terrassen? Uanset om du mest er til hvidvin, rosé eller rødvin, så står Dennis klar med klare anbefalinger til sommerens favoritter.

Mange af os elsker at nyde et glas kold rosé på en varm dag. Og netop nu har Vinspecialisten Middelfart et stærkt tilbud på sydfransk rosé fra Décoré, hvor du ved køb af 6 flasker får en magnum rosé med i købet. Det kan du læse mere om her.

Er du mere til et lækkert glas hvid- eller rødvin? Så kan det være, at du skulle prøve kræfter med en oversøisk vin. Her kan Dennis blandt andet anbefale vine fra Three Sticks fra Sonoma i Californien, hvor han også netop har været på et spændende besøg og hørt om deres lækre Chardonnay og Pinot Noir, som Dennis naturligvis forhandler i Middelfart. Hos Three Sticks Wines har de fokus på at skabe vine i verdensklasse, som er præget af den jord og det klima, som druerne dyrkes i. Og hvor Chardonnayen er fyldig og har lagret på franske egetræsfade, er Pinot Noiren en lettere rødvin, som passer perfekt på en varm sommerdag.

Når jeg tager på ture til Champagne og Californien, er det for at få et større indblik i de vine, som vores vingårde og vinproducenter producerer. Jo mere man ved, jo lettere er det at sælge vinene videre. Og det er ikke kun mig, der har denne store passion for at kunne give den bedst mulige service. Mine medarbejdere er lige så passionerede for at kunne give en god oplevelse, når man kontakter os eller besøger butikken. Og uanset om du kigger forbi efter en enkelt specialøl til Fars Dag eller kontakter os for at sammensætte hundredvis af gavekurve til din virksomhed, bliver du mødt af den samme høje service, tilføjer Dennis.

Vin, spiritus og specialiteter samlet et sted

Hos Vinspecialisten Middelfart finder du meget mere end kun vin. Du finder også et lækkert udvalg af specialøl, spiritus til sommerfesten, et bredt udvalg af delikatesser og velsmagende chokolade fra blandt andet Summerbird – alt sammen noget, der også passer perfekt til din kommende sommerfest.

Jeg går altid efter at tilbyde mine kunder det bedste af det bedste. Både når det kommer til vores store vinsortiment, men også vores udvalgte delikatesser og specialvarer, afslutter Dennis.