Skip to main content
21. februar 2024

Årets mægler: Stor hæder til Kristoffer fra EDC Middelfart

Det står rigtig godt til med salget og omsætningen hos EDC Middelfart. Og indehaver Kristoffer Sommers Gjettermann er netop blevet kåret som Årets mægler på Fyn og Jylland i EDC Poul Erik Bech-koncernen.

Af: Isabella Ravn | Foto: LokalNyt Middelfart

Hos Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglerkæde har de mere end 650 medarbejdere over hele landet, og blandt dem kåres der hvert år den bedste mægler.

Og prisen som Årets mægler er tilfaldet Kristoffer, fordi han er den mest sælgende mægler og den med størst omsætning på hele Fyn og Jylland hos EDC Poul Erik Bech-koncernen.

Og anerkendelsen er ikke uvant. Kristoffer vandt også titlen i 2022, og han håber på at lave et hattrick i 2024.

Fem succesfulde år i Middelfart

Kristoffer har netop kunne sætte flueben ved fem år hos EDC i Middelfart. Men det er langt fra det eneste. Der har nemlig været fart på de sidste fem år, hvor Kristoffer og EDC Poul Erik Bech – Middelfart blandt andet har:

  • Vundet prisen for den EDC forretning, som har vækstet mest i kroner og i procent
  • Været førende på salg af villaer, sommerhuse og rækkehuse i Middelfart.
Skal Kristoffer og hans dygtige kolleger hos EDC Middelfart sælge din bolig?

Hos EDC Middelfart står Kristoffer og hans professionelle team klar med masser af lokalt kendskab og lokalt engagement. De skræddersyer altid deres salgsproces til dine behov, og den gode dialog med sælgeren er i højsædet.

Og som en del af landets største ejendomsmæglerkæde har de mulighed for at trække på et landsdækkende køberkartotek, så de hurtigt kan finde en køber til din bolig.

Book en gratis og uforpligtende salgsvurdering hos dem på tlf.: 64 41 16 02 eller mail: 550@edc.dk.