Skip to main content
23. marts 2023

Båring Bakke Grill har fundet sin nye forpagter

Den historiske grill mellem Asperup og Brenderup har stået uden forpagter, men nu er der fundet nye kræfter, der skal drive stedet videre.

Båring Bakke Grill har fundet sin nye forpagter
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den historiske grill mellem Asperup og Brenderup har stået uden forpagter, men nu er der fundet nye kræfter, der skal drive stedet videre.

På den idylliske placering på Båring Bakke er der igen kommet liv i lokalerne. Efter at grillen lukkede, har man været på udkig efter en ny forpagter med mod på at drive stedet videre. Nu er jagten slut, og det er lokale kræfter, der fremover kommer til at lange mad over disken. Simon Juul Johansen fra Brenderup har nemlig valgt at overtage grillen, og det har ikke været en impulsiv beslutning:

Det er en gammel drøm, der har hængt ved i 15 år. Og nu synes jeg, at jeg er et sted i livet med store børn, hvor jeg er klar til det. Jeg har mulighed for at lægge de mange timer i det, som det kræver. Så det næste halve år er revet ud af kalenderen, og ting som ferie og familiearrangementer er aflyst for mig. Så jeg kan gå all in på det, fortæller han.

Det er heller ikke en helt uerfaren mand, der kommer til at drive den traditionsrige grill. Han har tidligere stået i spidsen for Brenderup Aktivitetscenter og dets cafeteria. Han har derfor stor erfaring med at arbejde med mennesker, og han har været vant til at arbejde på skæve tider af døgnet. Og netop de skæve arbejdstider, er noget Simon Juul Johansen vil dyrke for at drive grillen til succes.

God gammeldags grillmad og masser af is

Menukortet kommer til at være fyldt med god gammeldags grillmad, med alt hvad det indebærer. Dog ønsker Simon Juul Johansen at satse endnu mere på is, og det er her, de skæve arbejdstider kommer i spil:

Når vejret er godt til sommer, kommer vi til at have åbent, så længe der kommer folk, der gerne vil have is. Jeg syntes, det har været ærgerligt førhen, når man er kommet forbi en sommeraften, hvor der har været 30 grader, og så har grillen været lukket. Der har vi været nødt til at køre videre til Middelfart, for at få en is, og det er en skam, fortæller Simon Juul Johansen.

Båring Bakke Grill kommer derfor til at have et stort udvalg af forskellige is, så der er noget for enhver smag til både turisterne og de lokale gæster.

Åbningstilbud og gratis is til de små

Båring Bakke Grill genåbner Skærtorsdag, hvor menukortet dog kommer til at være lidt kortere end i fremtiden. Til gengæld kommer der til at være skarpe priser og særlige åbningstilbud. I anledning af åbningen kommer der desuden til at være gratis is og slushice til børnene.

Grillen kommer til at have åbent fra kl. 11.30-20.00 alle syv dage om ugen, mens der til sommer kommer til at være udvidede åbningstider.

Du kan følge med i Simon Juul Johansens arbejde med grillen på dens facebookside, hvor der også bliver annonceret tilbud og nye retter.

Simon Juul Johansen er ny forpagter af Båring Bakke Grill.