Skip to main content

Dobbeltkoncert: BÆNCH & South of Limbo

Ungdomshuset Walker inviterer til en gratis dobbeltkoncert med de to fremadstormende bands BÆNCH & South of Limbo fredag d. 19. april.

Af: Viktor Bork | Foto: Ungdomshuset Walker

Hvis du har lyst til at opleve to nye og spændende navne på den musikalske stjernehimmel, så har Ungdomshuset Walker muligheden – endda helt gratis. De inviterer nemlig til en gratis dobbeltkoncert med BÆNCH & South of Limbo, som det seneste år begge har haft vind i de musikalske sejl.

BÆNCH

BÆNCH spillede i 2023 på store festivaler som Smukfest og SPOT, hvor de høstede roser for deres energiske show og intense lydkulisse. Tilmeld vandt de samme år talentkonkurrencen Quasar Live på Jelling Musikfestival. Nu er de klar til at udgive ny musik, som du kan få en forsmag på til koncerten.

South of Limbo

South of Limbo har rødder i Middelfart, og de bevæger sig inden for synthpoppens univers med undertoner af indie rock. Middelfart-bandet havde ligeledes et begivenhedsrigt 2023, der bragte dem forbi SPOT Festival, deltagelse i dette års Quasar Live samt support for Barselona på deres efterårstour.

I forbindelse med deres koncert til sidste års Walker Festival tog vi her på LokalNyt Middelfart en snak med bandet for at lære dem bedre at kende. Det kan du læse mere om her.

Information
Dato 19/04/2024 19:00 - 19/04/2024 21:00
Arrangør Ungdomshuset Walker
Adresse Falstersvej 5
Postnummer 5500
By Middelfart