Skip to main content
19. september 2023

Bolighuset Werenberg søger en muremestervilla til fotoshoot – kan du hjælpe?

Bolighuset Werenberg er på udkig efter et hjem på Fyn eller i Fredericia, som de må bruge til at skyde billeder og videoer af deres møbler. Måske det er din villa, de er på udkig efter?

Af: Isabella Ravn | Foto: Pexels
Annoncørbetalt Indhold

Bor du i en murermestervilla med lyse rum, højt til loftet, stuk og smukke paneler? Og er din bolig ovenikøbet placeret i Fredericia eller på Fyn? Så er det måske dit hjem, som Bolighuset Werenberg må låne til et fotoshoot med nogle af deres fine møbler.

Fotoshootet finder sted den 4.-5. oktober 2023, og du skal helst have en åben og lys stue samt spisestue – og gerne i forlængelse af hinanden med en åbning imellem.

Billederne og videoerne, som bliver produceret, skal bruges til annoncering og markedsføring på bolighusets sociale medier og hjemmeside.

Hvis det passer på beskrivelsen af dit hus, og du er interesseret i at hjælpe, så hører Bolighuset Werenberg meget gerne fra dig.

Du kan sende en mail til nr@werenberg.dk med billeder af dit hjem og de værelser, som passer på deres ønsker. Mærk gerne mailen med emnet: Fotoshoot oktober.

Stort bolighus med alt til hjemmet

Hos Bolighuset Werenberg finder man alt til hjemmet enten i deres 11.000 kvm store showroom i Brenderup eller på deres webshop.

I mere end 57 år har de formået at forene stilfulde kvalitetsmøbler og glade kunder. Læs mere om Bolighuset Werenberg her, eller besøg deres webshop, hvor du kan se deres fine sortiment.