Skip to main content
20. februar 2024

Claus Hansen er ny direktør i Lillebælt Sport og Kultur

Det er med stor glæde, at bestyrelsen i Lillebælt Sport og Kultur kan præsentere sin nye direktør.

Af: Lillebælt Sport og Kultur | Foto: LokalNyt Middelfart

Pr. 20. februar 2024 tiltræder Claus Hansen som direktør for den selvejende institution Lillebælt Sport og Kultur og datterselskabet LSOK ApS.

Vi er specielt glade for at have fundet en direktør, der til fulde kan leve op til vores ønsker, krav og forventninger i forhold til stillingen.

Claus Hansen er en mand, der er vant til at have hands-on og være en drivende kraft. En kulturskabende stærk leder, der går foran med et smil, og ikke mindst en person med stor passion og godt kendskab til det lokale idræts- og kulturliv.

Claus har stor erfaring med at skabe forretning og drive forskellige former for arrangementer og events, og med sit store servicegen kan han opbygge tillid og tilfredshed blandt såvel LSOKs daglige brugere som hos vores kommercielle samarbejdspartnere.

At Claus er et lokalt kendt ansigt med et stort lokalt netværk i forenings- og erhvervsmæssig sammenhæng, vil medvirke til en ukompliceret og positiv kommunikation i hverdagen.

Med sine erhvervsmæssige kompetencer og erfaring med økonomisk styring af en virksomhed, ser vi Claus Hansen som den helt rigtige fremtidige direktør i LSOK, hvor god ledelse, økonomisk ansvarlighed, udvikling, sund forretning og god service, skal være det bærende fundament.

Sådan skriver formand Otto Lindskov på vegne af Lillebælt Sport og Kultur i en pressemeddelelse på Lillebælt Sport og Kulturs hjemmeside.

Claus’ primære opgave bliver at løfte Lillebælt Sport og Kulturs sports-, kultur- og aktivitetscentre til næste niveau.

Lillebælt Sport og Kultur ansætter det lokalt kendte ansigt Claus Hansen som direktør. Foto: Lillebælt Sport og Kultur.