Skip to main content
22. juni 2023

Danboligs hjemmeside er kåret til branchens bedste

I den danske ejendomsmæglerbranche er danbolig blevet anerkendt for at have det bedste website og den bedste digitale performance.

Danboligs hjemmeside er kåret til branchens bedste
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

I den danske ejendomsmæglerbranche er danbolig blevet anerkendt for at have det bedste website og den bedste digitale performance ifølge en markedsanalyse offentliggjort af mediet Markedsføring.

Analysen, udført af UserGap og UX-designer Jacob Hvam på vegne af Markedsføring, fremhæver danboligs store nabolagsunivers på deres hjemmeside. Jacob Hvam roser danbolig for deres evne til at skabe nabokendskab og præsentere boligerne med flotte billeder. Han påpeger også, at danboligs salg og storytelling går hånd i hånd.

Den kommercielle chef hos danbolig, Anne Mette Koch, udtrykker stor stolthed over analysens konklusioner. Hun ser det som en anerkendelse af deres bestræbelser på at skabe enestående brugeroplevelser på deres website.

Analysen, kaldet Q-Faktor, er udviklet af Markedsføring og har til formål at vurdere digitale præstationer i danske virksomheder og brancher. Virksomhederne bliver bedømt på parametre som design, digital innovation, bæredygtighed og troværdighed.

Læs mere her.

Skal din bolig sælges på branchens bedste website?

Hvis du vil høre mere om fordelene ved at sælge din bolig hos danbolig, kan du kontakte danbolig Middelfart. Hos danbolig Middelfart kan de give dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering og tilbyde dig professionel og personlig rådgivning til netop dit boligsalg.

Kontakt dem på tlf. 64 41 61 71 eller læs mere om danbolig Middelfart her.