Skip to main content
8. marts 2023

EDC Middelfart skal stå for udlejningen af nye dobbelthuse i Strib

30 gennemmurede dobbelthuse opføres i Strib i sommeren 2023, og det bliver EDC Poul Erik Bech, der skal varetage udlejningen.

Kom til Åbent Hus i Celloen
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD. PRESSEMEDDELELSE FRA EDC POUL ERIK BECH.

30 gennemmurede dobbelthuse opføres i Strib i sommeren 2023, og det bliver EDC Poul Erik Bech, der skal varetage udlejningen.

Projektet, som kommer til at hedde ’Celloen’ er placeret i umiddelbare forlængelse af fodboldbanerne ved Strib Fritids- og Aktivitetscenter, og dermed en fantastisk placering i byen, hvor mange af hverdagens faciliteter er tæt på. Boligerne er placeret roligt for enden af et snart udbygget område, med regnvandsbassiner og grønne marker som naboer. Boligerne står færdige mellem april-august 2023, og består af 30 gennemmurede dobbelthuse med egen have og gode terrasser.

EDC Poul Erik Bech skal varetage udlejningen, og Kristoffer Sommers Gjettermann, som er indehaver hos EDC Poul Erik Bech Middelfart, udtaler:

Vi er meget glade for at være en del af dette projekt. Vi synes, at størrelserne og indretningen gør projektet meget attraktivt for rigtig mange. Kvaliteten i projektet er også helt i top. Boligerne egner sig både til børnefamilier, voksne uden børn og seniorer. Jeg er selv opvokset i Strib og kender derfor beliggenheden rigtig godt. Jeg har selv brugt meget tid på Stribs fodboldbaner, så jeg synes beliggenheden er rigtig god. Boligerne kommer til at være beliggende i det ”nye” Strib, tæt på indkøb, sportshal, padelbaner m.m. Derudover byder Strib på gode stisystemer til skole, svømmehal osv. Alt dette er også med til at understøtte målgruppen. Vi glæder os rigtig meget til at kunne tilbyde alle disse boliger til leje”.

Byggeriet er opført i samarbejde mellem DUAS Bolig A/S og Murer- og byggeselskabet Simon Skov ApS med fokus på gode materialer, optimal indretning og med godt udsyn fra hver af boligerne. Boligerne fås som 3-4-værelses boliger i størrelsen 84 og 98 kvm og med alt i hårde hvidevarer. Heraf har nogen af boligerne egen carport. Der har hele vejen igennem været fokus på at udnytte hver eneste kvadratmeter til fulde.

Tæt samarbejde mellem EDC og bygherre
Det er ikke første gang, at EDC samarbejder med bygherre om håndtering af udlejning. EDC Projekt Poul Erik Bech står også for håndtering af projekter i Aarhus. Peter Due, ejer af DUAS Bolig A/S udtaler:

Vi benytter EDC til at håndtere udlejningen for os på andre projekter, hvor EDC har kundekontakten og sørger for at udleje boligen. Vi har været yderst tilfredse med den professionelle håndtering, og det var derfor et oplagt valg at de også skulle hjælpe os med disse boliger i Strib, hvor den lokale EDC Boligafdeling kan holde kontakten med kunderne lokalt og sørger for fremvisninger med kort varsel.

Boligerne forventes at sættes til udlejning ultimo marts, med indflytning fra 01.04 og frem til 01.08.

Det vil være muligt at skrive sig op til boligerne og læse mere om 1. åbent hus, der finder sted den 19. marts på celloen.dk