Skip to main content
7. marts 2024

Efter forespørgsel udvider The Platform med flere lukkede kontorer

Drømmer du om et lyst og lækkert kontor med central placering ved Middelfart Station? Så har The Platform netop fået ledige kontorer i deres moderne kontorfællesskab.

The Platform
Af: Isabella Ravn | Foto: LokalNyt Middelfart

Interessen for et lukket kontor hos The Platform i Middelfart har været stor, siden de slog dørene op for et år siden. Og grundet den store efterspørgsel har Tonny og Vagn, der har opført kontorfællesskabet ved Middelfart station, besluttet at bygge om, så der bliver plads til endnu flere lejere.

Det betyder også, at hvis du er på udkig efter en kontorplads i et moderne kontorfællesskab, kan du med fordel kigge mod The Platform. Her får de ledige kontorer med plads til 1-4 personer fra 1. april.

Uanset om du er selvstændig iværksætter eller en mindre virksomhed på udkig efter et nyt kontor, så har The Platform muligvis din nye kontorplads.

The Platform er Trekantområdets nye kontorfællesskab, hvor gode idéer, iværksættere og virksomheder trives side om side.

Lyse og lækre kontorer lige ved stationen

Som lejer kan du blandt andet se frem til gratis parkering, lynhurtigt wi-fi, gratis kaffe, mødelokaler og at blive en del af The Platforms sociale og faglige fællesskab.

Kommer du med toget, har du heller ikke mange meter fra stationen, før du lander ved dit nye kontorfællesskab.

Plads i åbent kontormiljø

Er du mere på udkig efter en fast plads med skrivebord, stol og opbevaring i et åbent kontorlandskab – så kan The Platform også være stedet for dig. For kun 2000 kr. om måneden kan du få en fast kontorplads og blive en del af det åbne kontormiljø.

Se hvilke pladser, der er ledige her

Lyder det som noget for dig? Eller er du interesseret i at se det ledige kontor, så kan du kontakt Tonny på tvm@the-platform.dk.

Fakta:

Hos The Platform får du:

  • Central placering lige ved Middelfart Station
  • Fri parkering
  • Gratis kaffe og te
  • Mulighed for at benytte kantine samt mødelokaler
  • Et nyt netværk med andre mindre virksomheder.

Læs mere på www.the-platform.dk