Skip to main content
10. oktober 2023

Erhvervspodcast sætter fokus på Vinspecialisten – Dennis’ passion driver værket

Dennis Espersen må siges at være lidt af en vin-connaisseur, og i en ny podcast kan du høre meget mere om ham, hans interesse for vin og ikke mindst hans glæde ved at dele interessen med andre.

Af: Rikke Hansen | Foto: Pia Ry

Måske kender du Dennis Espersen fra hans butik Vinspecialisten Middelfart på Østergade 7. Eller måske du har set ham i bybilledet iført sin kendetegnende butterfly. Hvis du har snakket med Dennis, er det formentlig kommet til at handle om vin, for det er nemlig hans helt store passion.

Det kan du høre meget mere om i en ny erhvervspodcast, produceret af Wecademy. Her fortæller Dennis om sin butik, passionen for vin og glæden ved at hjælpe sine kunder til at få de bedste vinoplevelser.

Kom med helt ind i butikken

Dennis Espersen åbnede Vinspecialisten Middelfart i 2001, fordi han længe havde drømt om at være selvstændig. At det netop blev en vinbutik, var bestemt ikke tilfældigt. Efter mange år i restaurationsbranchen, havde han opbygget et stort kendskab til vin – og ikke mindst en lidenskab.

I podcasten kan du lære butikken meget bedre at kende og komme med ind bag disken. Dennis fortæller om, hvordan de hele tiden holder sig opdateret på ny viden på området, hvordan de vælger, hvilke produkter de sælger i butikken, og hvad det vigtigste for ham er at give videre til sine kunder.

Podcasten er optaget i forbindelse med et netværksmøde i det lokale erhvervsnetværk LokalVækst Middelfart. Her var netværksmedlemmerne til stede som tilskuere, mens Dennis blev interviewet af vært Jonas Holm Larsen.

Du kan finde podcasten lige her. 

Få hjælp til at lave jeres egen erhvervspodcast

Skal din virksomhed også have en podcast, hvor I som Dennis kan fortælle om jer selv, virksomheden og hverdagen? I kan blandt andet bruge podcasten til at fortælle jobsøgende eller fremtidige samarbejdspartnere lidt om jer selv.

Hos Wecademy i Middelfart kan de hjælpe jer med det. De er nemlig specialister i at producere podcasts, webinarer, livestreaming, videoproduktion og online konferencer. De hjælper dig med hele podcastprocessen – alt fra konceptudvikling, værtskab, lydredigering og hjælp til udgivelse. Hvis du kun har brug for hjælp til nogle dele af processen, kan de naturligvis også hjælpe med det.

På Wecademys kontor i Middelfart har de et moderne studie med topkvalitets udstyr, der giver de optimale betingelser for en professionel podcastproduktion.

Du kan læse meget mere om, hvordan de kan hjælpe din virksomhed med at komme i gang med en podcast på deres hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Skab værdi for dine kunder med en podcast – Wecademy hjælper dig hele vejen