Skip to main content
8. december 2022

Få gode juletilbud i Stark Middelfarts julekalender

I december kører Stark Middelfart en julekalender på deres facebookside. Her deler de hver dag et særligt juletilbud, som kun gælder denne dag.

Få gode juletilbud i Stark Middelfarts julekalender
Af: Daniel Svendsen | Foto:

December er i fuld gang, og det samme er alverdens forskellige julekalendere. Både dem i fjernsynet og dem der er fyldt med chokolade. Men i år er der også en julekalender fyldt med gode tilbud til den handy type.

Hos Stark Middelfart har de denne december startet en julekalender på deres facebookside. Alle hverdage op til jul annoncerer de et nyt juletilbud på facebook, som kun er gældende på netop denne dag.

Med julekalenderen ønsker Stark Middelfart at glæde deres kunder lidt ekstra i den søde juletid. Tilbuddene er på mange forskellige ting, og indtil videre har det blandt andet handlet om rabat på lommelygter, huer fra Carhartt, batterier, et 48-dele bitssæt fra Raw og en Makita DHP482SF1J slagboremaskine.

Du kan besøge deres facebookside hver dag for at se deres nye juletilbud. Husk dog at tilbuddene kun er gyldige på den pågældende dag og kun i Stark Middelfart. Derfor er det med at være hurtig, hvis man ser lige det, man mangler – enten til sig selv eller til en julegave.

Du finder Stark Middelfart på Lollandsvej 2, og du kan se nærmere på deres mange produkter på deres hjemmeside.