Skip to main content
31. januar 2023

Fjernvarmenettet udvides i Middelfart og Strib: her kan du følge med i arbejdet

Der arbejdes på livet løs på strækninger i Middelfart og Strib for at få fjernvarmen ud til endnu flere. Du kan følge med i processen.

Fjernvarmenettet udvides i Middelfart og Strib: her kan du følge med i arbejdet
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Der graves og arbejdes på livet løs på flere strækninger i Middelfart og Strib for at få fjernvarmen ud til endnu flere borgere. Du kan følge med i processen og løbende holde dig orienteret om, om det kommer til at berøre dig.

Trekantområdets Varmetransmissionsselskab (TVIS) og Middelfart Fjernvarme står for at bringe fjernvarme ud til endnu flere husstande i kommunen. Lige for tiden er der arbejde i gang på Strandvejen og i bymidten i Middelfart, og det kræver opgravning ved og af offentlige veje.

Hvis der er behov for at lukke veje af, bliver omkørsler skiltet, men du kan undervejs holde dig opdateret på arbejdet og følge tidslinjen hos både TVIS.dk og middelfartfjernvarme.dk.

Forud for gravearbejdet er der blevet udført grundige analyser for at finde de bedste placeringer for de nye ledninger. Arbejdet forventes at være færdiggjort i maj, så en lang række husstande kan godt begynde at glæde sig til en billigere og mere stabil varmeforsyning. På nuværende tidspunkt har syv veje allerede fået fjernvarme ind i radiatorerne.