Skip to main content
10. marts 2023

Foråret er sæson for husforbedringer: Trænger dit hjem til et løft?

Kalenderen siger forår og dermed også mere energi til husprojekter. Har du idéer til forbedringer af din bolig, så før dem ud i livet nu!

Foråret er sæson for husforbedringer: Trænger dit hjem til et løft?
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Kalenderen siger forår og dermed også lunere temperaturer, mere udeliv og ikke mindst mere energi til det husprojekt, vi har udskudt siden efteråret. Hvis du har idéer til forbedringer af din bolig eller dit sommerhus, er det nu, de skal føres ud i livet.

Hos Lebæk Tømrer- og Snedkerfirma står de klar til at hjælpe deres kunder med lige præcis dét, boligen trænger til efter en kold vinter. Foråret er nemlig den ideelle årstid til at få stort og små fikset, så hjemmet står klar og fornyet til sommeren.

Måske er det sommerhuset, der trænger til en kærlig hånd inden ferietiden, eller er det boligen, som ville nyde godt af en opdatering? Lebæk Tømrer- og Snedkerfirma hjælper jer bl.a. med:

  • renovering af taget
  • opfriskning af facaden
  • energioptimeringer
  • bygning af en ny terrasse – eller udvidelse og optimering af en eksisterende

Uanset hvad du har af planer, står Lebæk klar med ekspertise, erfaring, kompetent rådgivning og masser af gode samarbejdspartnere, så I sammen kan finde den bedste løsning til jeres behov.

Kontakt dem for en uforpligtende snak om jeres optimeringsønsker på tlf.: 20 25 85 52 / 64 49 25 05 eller på mail: rl@lebaek.dk. Du kan også kontakte dem via Facebook.