Skip to main content
1. maj 2023

Gør boligens udemiljø sommerklar med JOTUNs nye farver

Hos JOTUN har de i 2023 lanceret et helt nyt farvekort til deres udendørsmaling, så du kan beklæde din bolig i moderigtige farver.

Gør boligens udemiljø sommerklar med JOTUNs nye farver
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hos JOTUN har de i 2023 lanceret et helt nyt farvekort til deres DRYGOLIN-maling til udendørs brug, så du kan beklæde din bolig i moderigtige farver. 

Trænger udemiljøet til en kærlig hånd? Snart står den på helligdage og ferietid og forhåbentlig i solrigt og lunt vejr, der gør tiden optimal til at friske hjemmets udendørs flader op. Men er du i tvivl om, hvilke farver der passer til lige netop din bolig, så kan JOTUN være din ven i nøden. 

De har nemlig udgivet et nyt farvekort anno 2023 til deres DRYGOLIN-udendørsmaling, hvor du kan finde inspiration til din bolig. For hver farve rådgiver de dig endda med anbefalinger til farvematches, hvis du også skal have malet, soklen, terrassen, vinduer eller døre. 

Farven der holder mange år frem 

At farvesætte boligens facade handler ikke kun om at kigge på, hvad der er på mode lige nu – for du skal kunne holde ud at kigge på farven i mange år frem. JOTUNs farver er udviklet med tidens tendenser for øje, men med det tidløse i fokus. Du finder altså et bredt udvalg af afdæmpede og harmoniske farver, der forkæler øjet – også om ti år. 

Og deres DRYGOLIN-maling er med varianten Nordic Extreme også specielt udviklet til at kunne holde i mange år frem på trods af nordens vejr- og vindforhold. Derudover finder du varianten Color Expert, der har en ekstra lang farveholdbarhed. 

Læs mere om malingen og se det smukke farvekort på JOTUNs hjemmeside.