Skip to main content
25. marts 2024

Golfklubben Lillebælt indleder sæsonen med stor fornyelse

Siden Golfklubben Lillebælt fik ny bestyrelse i oktober sidste år, har der været rigtig travlt i og omkring banen i Middelfart.

Af: Golfklubben Lillebælt | Foto: Golfklubben Lillebælt
PRESSEMEDDELELSE

Klubbens green-fee-rum, proshop og sekretariat er i løbet af vinteren blevet renoveret og fremstår meget mere indbydende.

Klubbens parkeringsplads er blevet asfalteret, og det er kun den megen regn der har udskudt en ret omfattende renovering af tee-steder, som nu sker i løbet af det tidlige efterår.

Det har været en mærkesag for den nye bestyrelse af få opdateret rammerne og faciliteterne i og omkring Golfklubben Lillebælt, forklarer den nye formand, Jytte Kristensen og fortsætter:

Vi har måske Danmarks smukkest beliggende golfbane. Nu gælder det om at styrke vores unikke fællesskab og glæden omkring golfen. Vi skal have flere medlemmer og mere samarbejde med sponsorer og omgivelser i det hele taget.

Golfklubben i Middelfart tager i april fat på projekt ”Kvinder og Golf” for at få bedre kønsbalance i medlemskredsen. Og klubben har indført en mentorordning, der skal sikre, at begyndere af begge køn og i alle aldre får den bedst mulige start og bliver integreret i klubben. Desuden har klubben opprioriteret sit arbejde for såvel juniorerne som elitespillerne.

For første gang i klubbens mere end 30-årige historie har den nye bestyrelse valgt at ansætte en golfmanager. Det er i skikkelse af Michael Nielsen 61 år, som har været medlem af klubben i 28 år og aktuelt kommer fra en stilling hos Quorning Boats i Skærbæk ved Fredericia. Ansættelsen er sket for bl.a. at styrke Golfklubbens Lillebælts samarbejde med erhvervslivet, medlemmer og medarbejdere og for at tiltrække flere arrangementer til klubben.

Der er derfor lagt op til en festlig sæsonstart, når Middelfarts borgmester, Johannes Lundsfryd Jensen, åbner sæsonen søndag den 7. april. Foruden indvielsen af de nye faciliteter byder klubben på en åbningsmach med et helt særligt tema.

Åbningsmatchen markerer nemlig et sjældent jubilæum blandt protrænere. Søren Max Nielsen har i 25 år stået klar med gode råd og kyndig vejledning til klubbens juniorer og gæster. Søren Max Nielsen lægger navn til åbningsturneringen og er klar til flere gode år i golfklubben.

Programmet for åbningsdagen

Kl. 8.00: Indvielse ved borgmester Johannes Lundsfryd Jensen efterfulgt af kaffe, basser og en lille en.

Kl. 9.30: For golfspillere er der åbningsmatch. Gæster og sponsorer inviteres til at prøve kræfter med par-3-banen. Og klubben står klar med vejledning og udstyr.