Skip to main content
15. marts 2024

GOSS giver koncert i Middelfart – vind billet til dig og en ven

GOSS drager på sin største Danmarksturné hidtil, og i den forbindelse lægger han vejen forbi Middelfart og Musik- og Ungdomshuset Walker. Du har nu chancen for at vinde billetter til koncerten.

Af: Isabella Ravn | Foto: Ungdomshuset Walker / GOSS PR

Siden sin EP ”Healthcare” i 2017 har danske GOSS nydt stor succes både nationalt og internationalt. Den 17. november var han igen aktuel med sin nye single ”Naked Minmf”, der også annoncerede starten på musikerens 18. og hidtil største Danmarksturné til dato.

I løbet af marts og april 2024 sætter GOSS kursen forbi 17 danske byer, og GPS’en er sat til Middelfart og Musik- og Ungdomshuset Walker fredag d. 5. april.

Koncerten afholdes af Støtteforeningen for Musik & Ungdomshuset Walker, hvilket betyder, at alle uanset alder er velkomne på Falstervej 11 til et brag af et show. Du kan læse mere om koncerten her.

Vind billetter til koncerten
I samarbejde med Walker har LokalNyt Middelfart fået lov til at udlodde 2×2 koncertbilletter. Så du kan med fordel prøve lykken og deltage i vores konkurrence, der både løber på Facebook og på Instagram. Vi finder de heldige vindere tirsdag den 2. april 2024 – så vent ikke for længe med at deltage.

Hvis du vil deltage i konkurrencen på Facebook, kan du trykke på konkurrencebilledet til venstre, og så ryger du direkte ind, hvor du kan deltage. Hvis du hellere vil deltage på Instagram, eller vil fordoble din chance ved at deltage begge steder, kan du trykke på billedet med telefonen til højre. Held og lykke!