Skip to main content
3. april 2023

Husker du at følge MTPTs torsdagstips på Instagram?

Hvor slem er en burger fremfor en salat, og hvornår skal man strække ud? Det og meget mere kan du blive klogere på med torsdagstips fra MTPT.

Husker du at følge MTPTs torsdagstips på Instagram?
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hvor slemt er det at indtage en snasket burger fremfor en sund måltidssalat, og skal man helst strække ud før eller efter træning? Det og meget mere kan du blive klogere på med torsdagstips fra MTPT. 

Bag firmaet MTPT står Mathias Kristensen, som er uddannet inden for massage, kost og træning. Gennem sin virksomhed tilbyder han massageterapi og personlig træning, og han deler gerne ud af sin store viden om krop og sundhed. Lige nu kan du få gavn af hans ekspertise på MTPTs Instagramprofil, hvor han hver uge deler ud af sine torsdagstips.  

Første tip omhandler kost og kalorier – og fastfood kontra salat. I andet tip bliver du klogere på udstrækning, og hvornår det gavner mest.  

Følg med de næste uger, hvor han vil fortsætte med at dele ud af sine interessante og lærerige tips hver torsdag. Der er garanteret noget, du kan bruge i din dagligdag, uanset om du træner, er i gang med et vægttab eller bare ønsker en sund krop i balance. 

Du er også velkommen til at skrive til Mathias, hvis du ønsker et tip til et specifikt emne eller en problemstilling.