Skip to main content
21. november 2022

Hvem skal have årets Handicappris i Middelfart Kommune?

Hos Middelfart Kommune vil de hylde de, der gør en forskel for borgere med særlige behov. Skriv til Kommunen, hvis du kender en kandidat.

Hvem skal have årets Handicappris i Middelfart Kommune?
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hos Middelfart Kommune vil de gerne hylde dem, der gør en forskel for borgere med særlige behov, og derfor tildeler de hvert år Handicapprisen til en borger, en virksomhed eller en organisation. Skriv til Kommunen, hvis du kender nogle, der fortjener prisen.

Har en virksomhed eller en medarbejder gjort en mærkbar indsats, for at en person med særlige behov har kunne indgå på arbejdspladsen? Har en forretning gjort deres butik mere tilgængelig? Eller har en forening indført tiltag, så borgere med særlige behov nemmere kan deltage?

Uanset hvad, så kan de være kandidater til at modtage Handicapprisen 2022, som tildeles af Handicaprådet i Middelfart Kommune. Det eneste krav er, at personen, virksomheden eller organisationen skal have gjort en forskel for en eller flere borgere med særlige behov.

Lige nu ønsker Kommunen forslag til prisvinderen, så kommer du i tanke om én eller flere, der fortjener et ekstra klap på skulderen, skal du kontakte Handicaprådet. Der er sidste frist den 21. november.

Du sender sit forslag samt en begrundelse til mail: liselotte.skov@middelfart.dk. Eller pr. brev til adressen: Middelfart Kommune, att.: Liselotte Skov, Rådhuset, Nytorv 9, 5500 Middelfart.