Skip to main content
7. februar 2024

Hvid Januar er ovre: Dennis fra Vinspecialisten står klar med tilbud og vinanbefalinger

Februar behøver ikke at være en grå og kedelig måned, hvis du besøger Vinspecialisten Middelfart. Her har de nemlig fundet skarpe tilbud og anbefalinger frem på vine, som du ikke vil fortryde, at du har prøvet.

Af: Isabella Ravn | Foto: Pexels

Uanset om det er dig, der skal stå for den næste pigeaften, eller du er på udkig efter en vin, der kan slå benene væk under din partner i weekenden, kan Vinspecialisten Middelfart hjælpe.

Dennis Espersen, der er indehaver af Vinspecialisten i Middelfart, har nemlig fundet fire skarpe februartilbud samt vinanbefalinger frem til dig.

Noget for enhver smag

Hvis du er til en syrlig, men frisk hvidvin kan du få 6 flasker Sauvignion Blanc fra Herringbone Hills i New Zealand til 534,- Så sparer du 240 kroner i det hele.

Er du mere til en rødvin eller måske en portvin, kan du se flere skarpe tilbud herunder. Der er blandt andet 6 flasker populær Pinot Noir fra Californien til en skarp pris og en anbefaling af en elegant Vintage Port til 199,- flasken.

Du finder Vinspecialisten Middelfart på Østergade 7 i Middelfart centrum. Her står de klar med endnu flere anbefalinger, og de hjælper dig også gerne med at sætte vinene sammen med forskellige retter.

Fotos: Vinspecialisten