Skip to main content
29. februar 2024

Jacob er tilbage som butikschef hos Vin & Co.

Hvis du har fulgt med på Facebook hos Vin & Co., har du måske bemærket, at de har teaset for en stor nyhed. Nu har de løftet sløret – og den gode nyhed er, at Jacob Neumann er tilbage som butikschef fra 1. marts.

Af: Isabella Ravn | Foto: Vin & Co.

Det er sjældent, at man behøver en grund for at lægge vejen forbi Vin & Co. på Strandvejen i Middelfart. Men nu er der en ekstra god grund: Jacob Neumann er nemlig tilbage i butikken fra 1. marts.

På Facebook skriver Vin & Co. følgende om ansættelsen af den “nye” butikschef:

Vi glæder os til samarbejdet og tilgangen af den store viden, Jacob bringer med sig fra både restaurationsbranchen, hvor han jo er uddannet både kok og tjener samt hans store erfaring med drift og udvikling inden for butiksområdet.

Men også hans store lokalkendskab og engagement i netværk, de unges musikalske muligheder og bestyrelsesarbejde i Middelfart Volleyball Klub ser vi som gode sunde værdier.

Daglig drift og udviklingsplan

Jacob kommer til at stå for både den daglige drift og til at indgå i den fremtidige udviklingsplan for Vin & Co.

Vinforretningen ligger nemlig i et område af Middelfart, der i de kommende år vil stå over for en stor omvæltning og udvikling. Og her har Jacob mange idéer til, hvad en sådan udvikling vil kunne give af fordele og muligheder for Vin & Co.

Vinhandlervideoerne vender tilbage

Hvis du ikke allerede følger Vin & Co. på Facebook, kan det anbefales. Jacobs “vinhandlervideoer”, der blev et stort hit i løbet af 2023, vender nemlig snart tilbage igen.

I videoerne kommer Jacob med fine anbefalinger, tips og informationer om kommende arrangementer – altsammen leveret med et glimt i øjet.

Følg Vin & Co. på Facebook her.