Skip to main content
4. januar 2024

Januartilbud: Få første måned i fitness for kun én krone hos Lillebælt Sport og Kultur

Skal der lidt ekstra skub i træningen i det nye år? Så kan du lige nu benytte dig af Lillebælt Sport og Kulturs skarpe fitness-tilbud, der giver dig adgang til deres motionscentre i Middelfart og Strib i den næste måned for bare én krone.

Af: Isabella Ravn | Foto: Freepik

Måske har julens gode mad og nytårets festligheder sat sine spor på kroppen, eller måske trænger du bare til at få lidt mere aktivitet ind i hverdagen? Uanset hvad, så er det nu, du skal slå til, hvis du overvejer at melde dig ind i et motionscenter.

For melder du dig ind i Lillebælt Sport og Kulturs motionscentre i januar, så får du din første måneds træning for den beskedne sum af én krone.

Træning med fordele

Som fitnessmedlem hos Lillebælt Sport og Kultur får du ikke bare fri adgang til træning i deres centre i henholdsvis Strib og Middelfart – du får også adgang til en række attraktive medlemsfordele:

  • Ingen oprettelsesgebyr
  • Fri adgang til de to motionscentre
  • Fri adgang til holdtræning i centrene
  • Én instruktørtime
  • Et personligt træningsprogram
  • Gratis adgang til Strib Svømmehal og sauna indenfor de offentlige åbningstider
  • Gratis adgang til bowling hos Lillebælt Bowling fra søndag til torsdag inden for de offentlige åbningstider – og hvis banerne er ledige. Leje af sko er ikke inkluderet.

Du har også mulighed for at få en gratis prøvetime, hvor du kan afprøve motionscentrenes faciliteter, inden du binder dig.

Tilmeld dig inden den 31. januar

Det svedige fitness-tilbud gælder ved oprettelse af et månedsabonnement eller et kontant medlemskab i januar. Det gælder kun for nye medlemmer eller for dig, der ikke har været medlem i mindst seks måneder.

Tilbuddet starter fra den dag, du opretter medlemskabet og en måned frem. Du melder dig ind ved at møde op i motionscentret indenfor bemandingstiderne. Find dem her.

Alle medlemmer skal derudover købe en personlig nøglechip til 125 kroner for at kunne benytte centrene.

Læs meget mere om Lillebælt Sport og Kulturs motionscentre og medlemsfordele på deres hjemmeside.

Har du yderligere spørgsmål til tilbuddet eller centrenes faciliteter, så er du velkommen til at kontakte Lillebælt Sport og Kultur på tlf.: 64 41 29 66 eller mail: fitness@lsok.dk.

Foto: Lillebælt Sport og Kultur