Skip to main content
5. marts 2024

Køkkenchefen hos Hotel Postgaarden anbefaler månedens menu

Hver måned anbefaler køkkenchefen på Fredericias ældste hotel, Hotel Postgaarden, månedens menu – og marts er ingen undtagelse.

Af: Rikke Hansen | Foto: Unsplash

Hvis du trænger til et afbræk fra selv at lave mad og gerne vil have en god oplevelse, så er Hotel Postgaarden i hjertet af Fredericia et oplagt tilflugtssted.

Hver måned giver hotellets køkkenchef sit bud på en 3-retters menu, som du kan nyde i hotellets hyggelige rammer sammen med dine kære. Marts er selvfølgelig ingen undtagelse, og denne måneds menu består af:

  • Ceviche af kulmule med ramsløgsmayo og radise
  • Stegt andebryst med salvie, sauteret grønkål, syltede bøgehatte, kraftig skysauce med timian og stegte kartofler
  • Gulerodssorbet på bund af sprød krydderkage

Prisen for 3 retter er 328,- pr. person.

Hvis du allerede nu kan mærke sulten begynde at melde sig, kan du booke bord på tlf. 75 92 18 55 eller ved at sende en mail til hotel@postgaarden.dk.

Resturantens åbningstider:

Mandag-lørdag:
kl. 12.00-14.00
kl. 17.30 – 20.30.

Søndag:
kl. 12.00-14.00
Der er ikke åbent til aften om søndagen.