Skip to main content
1. september 2023

Kom i gang med træningen i efteråret: Få første måned for kun én krone hos Lillebælt Sport og Kultur

Skal der lidt ekstra skub i træningen over efteråret? Så kan du lige nu benytte dig af det skarpe fitness-tilbud hos Lillebælt Sport og Kultur, der giver dig adgang til deres motionscentre i én måned for bare én krone.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Lillebælt Sport og Kultur
Annoncørbetalt Indhold

Måske har sommerens gode mad og hygge sat sine spor på kroppen, eller måske trænger du bare til at få lidt mere aktivitet ind i hverdagen. Uanset hvad, så er det nu, du skal slå til, hvis du overvejer at melde dig ind i et motionscenter.

For melder du dig ind i Lillebælt Sport og Kulturs motionscentre i september, så får du din første måneds træning for den beskedne sum af én krone.

Træning med mere

Som fitnessmedlem hos Lillebælt Sport og Kultur får du ikke bare fri adgang til træning i deres centre i hhv. Strib og Middelfart – du får også adgang til en række attraktive medlemsfordele:

  • Ingen oprettelsesgebyr
  • Fri adgang til de to motionscentre
  • Fri adgang til holdtræning i centrene
  • Én instruktørtime
  • Et personligt træningsprogram
  • Gratis adgang til Strib Svømmehal og sauna indenfor de offentlige åbningstider
  • Gratis adgang til bowling hos Lillebælt Bowling fra søndag til torsdag inden for de offentlige åbningstider – og hvis banerne er ledige. Leje af sko er ikke inkluderet.

Du har også mulighed for at få en gratis prøvetime, hvor du kan afprøve motionscentrenes faciliteter, inden du binder dig.

Tilmeld dig inden den 30. september

Det svedige fitness-tilbud gælder ved oprettelse af et månedsabonnement eller et kontant medlemskab i perioden den 1.-30. september 2023. Det gælder kun for nye medlemmer eller for dig, der ikke har været medlem i mindst seks måneder.

Tilbuddet starter fra den dag, du opretter medlemskabet og en måned frem. Du melder dig ind ved at møde op i motionscentret indenfor bemandingstiderne. Find dem her.

Alle medlemmer skal derudover købe en personlig nøglechip til 125 kroner for at kunne benytte centrene.

Læs meget mere om deres motionscentre og medlemsfordele på deres hjemmeside.

Har du yderligere spørgsmål til tilbuddet eller centrenes faciliteter, så er du velkommen til at kontakte Lillebælt Sport og Kultur på tlf.: 64 41 29 66 eller mail: fitness@lsok.dk.