Skip to main content
16. maj 2023

Kom til Åbent Hus i Celloen, og se de nybyggede dobbelthuse i Strib som EDC udlejer

30 gennemmurede dobbelthuse er blevet opført i Strib. Nu kan du komme til åbent hus i projektet, der har fået navnet Celloen.

Kom til Åbent Hus i Celloen
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

30 gennemmurede dobbelthuse er blevet opført i Strib. Nu kan du komme til åbent hus, og det bliver EDC Poul Erik Bech, der skal varetage udlejningen.

Projektet har fået navnet “Celloen”, da det ligesom den blide musik fra en cello inviterer til den afslapning og ro, som du får i det stille og trygge område. Projektet huser hovedsageligt børnefamilier, voksne uden børn og seniorer.

EDC Poul Erik Bech varetager udlejningen, og Kristoffer Sommers Gjettermann, som er indehaver hos EDC Poul Erik Bech Middelfart, udtalte for nyligt:

Vi er meget glade for at være en del af dette projekt. Vi synes, at størrelserne og indretningen gør projektet meget attraktivt for rigtig mange. Kvaliteten i projektet er også helt i top. Boligerne egner sig både til børnefamilier, voksne uden børn og seniorer. Jeg er selv opvokset i Strib og kender derfor beliggenheden rigtig godt. Jeg har selv brugt meget tid på Stribs fodboldbaner, så jeg synes beliggenheden er rigtig god. Boligerne kommer til at være beliggende i det ”nye” Strib, tæt på indkøb, sportshal, padelbaner m.m. Derudover byder Strib på gode stisystemer til skole, svømmehal osv. Alt dette er også med til at understøtte målgruppen. Vi glæder os rigtig meget til at kunne tilbyde alle disse boliger til leje.

Beliggenheden i det “nye” Strib betyder også, at Celloen ligger tæt på alt, hvad du skal bruge. Der er 1300 meter til Rema1000 og fritids- og aktivitetscenter, 1600 meter til Loop Fitness, 1800 meter til SuperBrugsen og 2400 meter til Strib skole.

Husene er bygget af solide og holdbare materialer, og alle hårde hvidevarer er inkluderet. Husene er mellem 84 og 98 kvm og bygget sådan, at man har de optimale indretningsmuligheder. Husene har ligeledes egen have og terrasse, og nogle af dem har egen carport. Der er en flot udsigt over regnvandsbassiner, og de nærmeste naboer er grønne marker.

Indflytningen er begyndt, så skal du nå at sikre dig dit drømmehus, så skal du snart slå til.

Har du yderlige spørgsmål kan du kontakte mæglere fra EDC Projekt Poul Erik Bech på tlf.: +45 64 41 16 02 eller på e-mail: 550@edc.dk.

Du kan læse mere om Celloen og tilmelde dig åbent hus her.