Skip to main content
15. marts 2024

Lang rækkevidde og høj komfort – lej en Tesla Model 3 hos Mini Mobility

Kør foråret og sommeren i møde i en klimavenlig Tesla, hvor køreglæde forenes med avanceret teknologi. Netop nu har Mini Mobility en skarp pris på korttidsleje af en Tesla Model 3 Long Range Performance.

Af: Isabella Ravn | Foto: Mini Mobility

Drømmer du også om at nyde en køreoplevelse i verdensklasse, der kombinerer imponerende acceleration, lang rækkevidde og førsteklasses komfort? Så har du muligheden ved at leje en Tesla Model 3 Long Range Performance fra Mini Mobility i Middelfart.

Bag rettet i en Tesla forenes banebrydende teknologi med miljøvenlig kørsel. Og hos Mini Mobility kan du netop nu leje en Tesla Model 3 fra 2020, der har kørt 85.000 km. Elbilen kan lejes med en månedlig betaling på 5.995 kr. Der er desuden et samlet engangsbeløb for depositum og forudbetalt leje på kun 14.588 kr. i alt.

Læs mere om Teslaen og lejevilkårene her.

Hvorfor leje en bil?

Hos Mini Mobility har du mulighed for at leje en bil i en kortere periode mellem 1-6 måneder. Korttidsleje af bilen gør, at du kan komme rundt på dine egne præmisser uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse eller forsikring af din bil, det klarer Mini Mobility. Og deres service er skræddersyet til dine behov, uanset om bilen skal bruges til arbejde, weekendture eller som en midlertidig transportløsning.

5 fordele ved at vælge Mini Mobility
  • Du bliver trygt kørende i en nyere bil – uden frygt for værditab.
  • Budgetsikkerhed – alle udgifter er dækket af aftalen.
  • Det er en fleksibel løsning grundet den korte opsigelsesfrist.
  • Det er muligt at skifte bil ofte og tilpasse ved et skiftende behov, samt at komme ud af aftalen, hvis dine personlige forhold skulle ændre sig
  • Lav førstegangsydelse, som gør det tilgængeligt for alle at være med.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt Mini Mobility i dag på tlf.: 70 20 20 51 eller via mail kontakt@mini-mobility.dk.