Skip to main content
1. maj 2023

Lillebælt Halvmaraton på lørdag giver spærrede veje i Middelfart

Massevis af løbere mødes på lørdag til Lillebælt Halvmaraton. Men for at de kan få plads til at løbe, vil veje blive spærret for bilister.

Lillebælt Halvmaraton på lørdag giver spærrede veje i Middelfart
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Massevis af løbere mødes på lørdag den 6. maj til Lillebælt Halvmaraton. Men for at de kan få plads til at løbe, vil flere veje blive spærret for bilister. 

En 21 km lang løberute er lagt med start og slut på Middelfart Havn, og den går både over Den Gamle Lillebæltsbro og gennem by og skov med Lillebælt i baggrunden. Det er ikke så underligt, at løbere fra nær og fjern valfarter til Middelfart for at tage turen rundt, men det store antal tilmeldte gør, at trafikken desværre bliver nedprioriteret denne ene dag. 

Så tager du bilen ud i byen i dagstimerne, kan du risikere at blive stoppet af afspærringer. Bl.a. bliver Den Gamle Lillebæltsbro helt spærret for overkørsel mellem kl. 13.35 og 16.30. 

Også Brovejen, Havnegade, Kongebrovejen og mange andre veje står for skud, så hold dig orienteret, inden du begiver dig ud, eller hop på cyklen i stedet. 

Se oversigten afspærringerne her.

Vil du hellere løbe med på turen, i stedet for at bøvle med trafikken og se på fra sidelinjen? Så finder du tilmeldingslinket her.