Skip to main content
13. april 2023

Nu er det højsæson for bolighandel: danbolig Middelfart lægger ud med et godt tilbud

Er du på udkig efter dit næste hjem? Hos danbolig Middelfart kan de lige nu præsentere en familievenlig etplansvilla i Baaring.

Nu er det højsæson for bolighandel: danbolig Middelfart lægger ud med et godt tilbud
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Er du på udkig efter dit næste hjem? Hos danbolig Middelfart kan de lige nu præsentere en familievenlig etplansvilla med en praktisk placering i Baaring. 

Når træerne springer ud, og farverige blomster vokser op fra jorden, så begynder boligmarkedet for alvor at gløde. De fleste bolighandler foretages i årets andet kvartal, og det er derfor også her, at mange vælger at sætte deres hjem til salg. 

På Skovgyden 5 i Baaring, 5466 Asperup, ligger én af de villaer, du lige nu kan få fingrene i. Den lokale ejendomsmægler danbolig Middelfart præsenterer boligen, der er ideel til en mindre familie. 

Plads til familieliv og hobbyaktiviteter 

Hvordan lyder: rummeligt køkken-alrum, stilfuld indretning, gulvvarme i næsten alle rum og en stor garage til hobbyværkstedet? Det og mere til er, hvad der venter dig på Skovgyden 5. 

Danbolig Middelfart har udbudt villaen til knap 1,4 mio., og du får mere en bare et hyggelig hjem til familien – du får også en dejlig placering tæt på hverdagens gøremål, skov og strand. 

Boligen rummer ét plan med 118 m2, som er fordelt over et køkken i åben forbindelse med en stue, tre værelser, et badeværelse og et bryggers. Hertil kan du sprede dig over et skur, et disponibelt rum og en 50 m2 garage med værksted, og udenfor møder du en hyggelig og overskuelig have med overdækket terrasse. 

Tag et nærmere kig på villaen på danbolig Middelfarts hjemmeside.