Skip to main content
2. august 2023

Nu kan du tilmelde dig Fit&Sund Bootcamp med start i august

Mangler du et ekstra skub for at komme i gang med træningen og nye, sunde vaner efter ferien? Så deltag i det fede træningsfællesskab på Fit&Sunds bootcamp.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Unsplash
Annoncørbetalt Indhold

Fit&Sund er et fitnesscenter og sundhedshus i Middelfart, hvor de giver personlig rådgivning til din sundhed og træning, og nu kan du komme med på deres effektive bootcamp. Her får du målrettet hjælp til at smide de overflødige kilo, øge din kondition og få mere energi i din hverdag.

Bootcampen er for alle, både mænd og kvinder, nybegyndere og øvede, og der vil undervejs blive taget hensyn til individuelle behov og niveauer. Som en start vil alle deltagere få foretaget en kropsanalyse, så I kan måle bootcampens konkrete effekt fra start til slut.

Lukket træning to gange om ugen

Forløbet kører over otte uger med start mandag i uge 34. Deltagerne skal træne to gange om ugen, mandag og torsdag kl. 17.30-18.30, på lukkede træningshold i huset, og herudover får I medlemskab til Fit&Sund, så I kan bruge det efter eget ønske.

Der vil være erfarne trænere med under hele forløbet, som giver konkret vejledning og støtte, og på bootcampen er der tradition for en god holdånd, hvor alle bakker hinanden op.

Har du spørgsmål til forløbet kan du kontakte Stine på mail: sm@fitogsund.dk

Læs mere og tilmeld dig forløber her.