Skip to main content
1. juni 2023

Ny digital platform samler sociale tilbud og fællesskaber i Middelfart Kommune

Middelfart Kommunes første digitale platform, Socialkompas.dk, skal samle sociale tilbud og fællesskaber i Middelfart Kommune.

Ny digital platform samler sociale tilbud og fællesskaber i Middelfart Kommune
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den digitale platform, Socialkompas.dk, skal samle sociale tilbud og fællesskaber i Middelfart Kommune.

Middelfart Kommunes første digitale portal, Socialkompas.dk, har til formål at samle alle åbne, sociale og sundhedsrelaterede tilbud fra både frivillige foreninger og kommunen på ét sted.

Den digitale platform giver lokale foreninger mulighed for at søge efter nye frivillige, forældre kan finde tilbud og hjælp til deres børn, og pårørende kan få adgang til rådgivning og vejledning. Man kan søge efter specifikke emneord som ensomhed og overvægt samt finde tilbud i ens nærområde.

På landsplan er der allerede mere end 2.000 tilbud og fællesskaber tilgængelige på platformen, og i Middelfart Kommune er der nu næsten 100 lokale tilbud, som vokser hver eneste dag. Udover de lokale tilbud kan borgerne i kommunen også drage fordel af de landsdækkende virtuelle og online tilbud.

Socialkompas.dk er resultatet af et samarbejde mellem Frivilligcenter Middelfart og Middelfart Kommune. Målet er at gøre det nemmere for alle borgere i Middelfart Kommune at finde støtte, fællesskaber og tilbud, som er de helt rette for dem.

Læs mere om Socialkompas.dk på deres hjemmeside.