Skip to main content
3. april 2023

Nyhed hos Vin&Co: Smag på seks populære vine til en skarp pris

Hos Vin&Co tilbyder de lige nu en smagspakke á seks Luca Costa-vine til en meget lav pris til gengæld for din personlige anmeldelse.

Nyhed hos Vin&Co: Smag på seks populære vine til en skarp pris
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hos Vin&Co vil de gerne have udbredt deres lækre Luca Costa-vine. Derfor tilbyder de lige nu en smagspakke á seks vine til en meget lav pris til gengæld for din personlige anmeldelse. 

Det er ikke alle tjenester, der er lige sjove at udføre, men når Vin&Co og vinproducenten Luca Costa beder om hjælp, er der grund til at lytte efter. De vil nemlig gerne have dig til at smage på en masse skøn vin.  

Deres ønske er, at endnu flere får øjnene op for de populære og velsmagende Luca Costa-vine. Derfor tilbyder de lige nu et Vivino Tasting Kit, som du kan købe til lavest mulige pris. Det eneste, de beder om til gengæld, er, at du giver en ærlig anmeldelse på den gratis app Vivino efter at have smagt på de lækre dråber. 

Begrænset antal 

De har i alt samlet 90 kits, som består af seks flasker vin. Her finder du både rødvin, hvidvin, rosé og champagne, så der er noget for enhver smag og til enhver lejlighed. 

Vivino Tasting Kittet kan fås for 750 kroner – hvorimod normalprisen for at købe de seks flasker samlet løber op i 1250 kroner. Der er altså grund til at være hurtig på tasterne, for det vilde tilbud gælder kun for de 90 smagspakker. 

Så er du pjattet med vin, og smager du gerne på nye sager, er det den oplagte mulighed for at få fingrene i den helt gode slags til en rigtig god pris.

Skal du smage? Find Vivino Tasting Kit her.