Skip to main content
9. august 2023

Nyt podcastafsnit: Helle og Lars brænder for kulturen og de gode filmoplevelser

Find popcornene frem, og sæt dig godt til rette, for i dette afsnit af Wecademys samtalepodcast, Indsigt med Udsigt, er der garanteret gode historier og biografstemning for alle pengene.

Af: Rikke Hansen | Foto: Wecademy
Annoncørbetalt Indhold

Hvis du skal se en ny spændende film i biografen her i området, er det oplagt at besøge Panorama Biografen. Det har været muligt siden 1995, hvor Helle og Lars første gang åbnede dørene og inviterede til filmoplevelser i mørket.

Ægteparret ejer både Panorama i Middelfart og Panorama i Fredericia, og de er derfor en del af mange menneskers filmoplevelser. Men hvem er Helle og Lars egentlig, og hvorfor er deres kærlighed faldet på filmens verden?

I dette afsnit af Wecademys samtalepodcast, Indsigt med Udsigt, fortæller biografejerne om deres baggrund, og hvad der egentlig skal til for at drive en biograf. For med en baggrund som lærere, lå det måske ikke lige først for, at de skulle flytte fra Aarhus til Middelfart for at overtage en biograf. Men deres kærlighed til kultur – og ikke mindst film – bragte dem til det fynske. Den rejse og meget andet kan du høre om i dette afsnit af Indsigt med Udsigt.

Du kan lytte til afsnittet på Spotify, Apple Podcast, eller der hvor du normalt finder dine podcasts.

Ny sæson

Dette er andet afsnit i sæson to af Wecademys podcastserie, Indsigt med Udsigt. Hvis du er interesseret i at høre de tidligere afsnit, ligger alle afsnit fra sæson et tilgængelige på din foretrukne podcastplatform.

I både sæson et og to opsøger Wecademy lokale ildsjæle, som de inviterer ind i studiet på Torvet 1. I den første sæson har de haft besøg af blandt andre Jacob Elkjær, der bestyrer Grøften i Tivoli, Morten og Sidsel fra KALASET og direktør for Middelfart Sparekasse Martin Baltser.

I de forskellige afsnit kommer man tættere på hovedpersonerne og får indsigt i, hvad de laver, hvad det betyder for dem at være i Middelfart, og hvordan de egentlig er endt netop her.

Hvis du er interesseret i at vide mere om podcasten, og hvorfor Wecademy overhovedet startede den, kan du læse dette nye interview med to af personerne bag: Wecademys lokale podcast bringer både dem og lytterne tættere på Middelfart.