Skip to main content
21. november 2022

Nyudlært elev fortsætter hos Fashion Cut Intercoiffure

Endnu en elev hos frisørsalonen har gennemført den 4-årige frisøruddannelse og er blevet udlært. Denne gang var det Alex’ tur.  Hos Fashion Cut Intercoiffure har de i sidste uge haft noget at fejre. Deres frisørelev Alex var til sin svendeprøve og bestod. Til svendeprøven lavede han fem forskellige klip og stylinger. Han viste både hans […]

Nyudlært elev fortsætter hos Fashion Cut Intercoiffure
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Endnu en elev hos frisørsalonen har gennemført den 4-årige frisøruddannelse og er blevet udlært. Denne gang var det Alex’ tur. 

Hos Fashion Cut Intercoiffure har de i sidste uge haft noget at fejre. Deres frisørelev Alex var til sin svendeprøve og bestod.

Til svendeprøven lavede han fem forskellige klip og stylinger. Han viste både hans evner indenfor styling af langt hår, styling og frisering, herre klip og barbering, herre trend ved lodtrækning og dame trend med farve.

En stolt chef overrakte huen

Det var en meget stolt chef, der var med til at sætte den lyserøde hue på hans hoved. Karin skriver selv på salonens instagram profil:

– Stort tillykke til Alex – du gjorde det. Det holdt hårdt, og der skulle knokles igennem de sidste 14 dage, men det gjorde du også. Klap dig selv på skulderen.

Alex fortsætter som frisør i salonen på Østergade 47. Dog holder han først en velfortjent efterårsferie. Du kan bestille tid til din næste klipning eller farve hos Alex eller en af de andre frisører på hjemmesiden.

Se billeder fra Alex’ svendeprøve herunder: