Skip to main content
24. maj 2023

Øl og masser af BBQ: Kvickly forkæler dine smagsløg i uge 21

Kvickly er i gang med en forrygende uge, der både byder på stærke BBQ-tilbud, fællesspisning og øllets dag.

Øl og masser af BBQ: Kvickly forkæler dine smagsløg i uge 21
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Kvickly er i gang med en forrygende uge, der både byder på stærke BBQ-tilbud, fællesspisning og øllets dag.

I denne uge er Kvickly Middelfart gået sammen med SuperBrugsen Strib om at forkæle deres mange kunder med rige mængder af BBQ og øl. De to butikker har dedikeret hele uge 21 til BBQ Festival, og deres mål er at være Danmarks største indenfor BBQ-ben.

Derfor sælger de hele ugen ud af slagterens hjemmelavede BBQ-ben, der er marinerede og klar til at smide på grillen på en lun forårseftermiddag. Derudover kan du gå på opdagelse i deres mange gode tilbud indenfor bl.a. pulled pork, lækkert tilbehør til grillkødet og gode vine – eller du kan finde dig en helt ny grill.  

Fællesspisning og øllets dag

Men det er ikke det eneste, du kan se frem til, for fredag og lørdag sker der spændende sager på Kvickly Torvet.

Om fredagen kan du komme med til en hyggelig omgang fællesspisning. Fra kl. 15 tændes grillen op, og helt indtil kl. 18 kan du få serveret en saftig pulled pork-burger med coleslaw og BBQ-sauce. Dertil kan du slukke tørsten med en øl fra Gamborg Bryghus.

Dagen efter, lørdag den 27. maj, løber Øllets Dag af stablen. Bryghuse fra nær og fjern mødes i Middelfart for at dele ud af deres store viden og passion om øl. De står selvfølgelig også klar med smagsprøver, som du kan få del i ved at købe poletter til arrangementet.  

Læs mere om øldagen her.