Skip to main content
5. januar 2024

Start året ud med at blive klogere på to middelfartere – nye podcastafsnit klar

Måske skal 2024 være året, hvor du bliver klogere på din by og menneskerne i den. Wecademys podcast Indsigt med Udsigt bringer dig tættere på ildsjælene i byen, og der er netop nu to nye afsnit klar til dig.

Af: Rikke Hansen | Foto:

Indenfor den seneste tid har de hos Wecademys samtalepodcast, Indsigt med Udsigt, snakket med to inkarnerede middelfartere – både kommunens forhenværende borgmester Sten Dahlstrøm og den nuværende skoleleder hos Middelfart Ungdomsskole, Anders Bo Thorsted.

Du kan få en lille smagsprøve på, hvad afsnittene handler om lige her:

Lærerjobbet viste vejen til byrådssalen

En livslang interesse for politik førte til, at Steen Dahlstrøm i 1986 blev socialdemokratisk borgmester i kommunen – en post han sad på i næsten 32 år.

I dette afsnit af podcasten kan du høre ham fortælle om, hvordan det for ham har været at vokse op i Middelfart i et hjem, hvor der blev talt politik.

Bliv klogere på, hvordan jobbet som lærer på Østre Skole i Middelfart, fik ham på sporet af livet som lokalpolitiker.

Du kan finde afsnittet lige her på Spotify og Apple Podcast, eller der hvor du normalt finder dine podcasts.

Et hjerte der banker for Middelfart og dens ungdom

Den anden middelfarter, som du kan blive klogere på, er som sagt skoleleder på Middelfart Ungdomsskole, Anders Bo Thorsted.

Selvom fodboldtalentet ikke var stort nok til en professionel karriere, hjalp det måske en anden fodboldstjerne på vej. Glæd dig til at høre dette afsnit af Indsigt med Udsigt, hvor Anders Bo Thorsted med et glimt i øjet, tager noget af æren for landsholdsspillerne fra kommunen.

Desuden fortæller han brændende om sin kærlighed til Middelfart, som har været hans hjem hele livet – bortset fra en kortere studieperiode i Odense.

Han er Middelfarter helt ind til benet, og gennem sit arbejde får han lov til at dyrke sin passion for kommunens unge.

Som noget nyt kan du se dette afsnit af podcasten. Det er nemlig blevet optaget, og du kan se det på YouTube lige her.

Du kan naturligvis også lytte til afsnittet på Spotify og Apple Podcast, eller der hvor du normalt finder dine podcasts.

Bliv klogere på Middelfarts ildsjæle

Hvis du er interesseret i at høre de tidligere afsnit af Indsigt med Udsigt, ligger de alle tilgængelige på din foretrukne podcastplatform.

Hvert afsnit fokuserer på en lokal ildsjæl, der på den ene eller anden måde har haft betydning for Middelfart.

Hvis du gerne vil lidt tættere på Middelfart og menneskerne her, er det en oplagt podcast, der sætter fokus på både de kendte, men bestemt også mindre kendte historier fra området.

Hvis du er interesseret i at vide mere om podcasten, og hvorfor Wecademy overhovedet startede den, kan du læse dette interview med to af personerne bag: Wecademys lokale podcast bringer både dem og lytterne tættere på Middelfart.