Skip to main content
14. april 2023

Træn i 30 dage hos Fit&Sund Middelfart for 0 kr.

Ønsker du at reducere vægten, øge muskelmassen eller forbedre din kondition? Så kan et medlemskab hos Fit & Sund Middelfart være første skridt på vejen.

Træn i 30 dage hos Fit&Sund Middelfart for 0 kr.
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Ønsker du at reducere vægten, øge muskelmassen eller forbedre din kondition? Så kan et medlemskab hos Fit&Sund Middelfart være første skridt på vejen.

Hos Fit&Sund Middelfart kan du komme i gang med at træne og motionere, og det behøver hverken at være svært eller dyrt. Når du opretter dig, kan du nemlig træne den første måned for 0 kr. Du kan både oprette dig online eller tage forbi centeret, og få en snak med dem.

Centeret er mere end bare et almindeligt træningscenter. Du kan sagtens træne alene på alt fra løbebånd, romaskiner og motionscykler til vægttræning og udstrækning. Men hvis du er interesseret i at træne sammen med andre, mens en kvalificeret træner guider jer gennem alle øvelserne, har Fit&Sund en lang række holdtræninger, som du kan deltage i. De har over 35 hold om ugen, så det skulle være muligt at finde et, der passer til dine træningsønsker og daglige skema.

Du kan blandt andet prøve kræfter med styrkehold, yoga, step, zumba, seniorhold, motionsboksning og meget andet.

Centeret har åbent alle dage fra kl. 05-23, og som medlem kan du frit træne i alle Fit&Sund- huse i hele landet. 

Læs mere om fordele ved et medlemskab lige her.