Skip to main content
9. februar 2023

Vinterferie i Middelfart: Her er fire ting, du kan lave

Februar og uge syv er lig med vinterferie, og i den forbindelse kommer her fire gode forslag til, hvad du kan bruge ferien på i Middelfart Kommune.

Vinterferie i Middelfart: Her er fire ting
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Februar og uge syv er lig med vinterferie, og i den forbindelse har vi hos LokalNyt Middelfart i samarbejde med fire af vores annoncører gjort tingene overskuelige for dig, når det kommer til valget af dine aktiviteter i ugens løb.

Hvad end du har ferie eller ej, så er det altid rart med inspiration til sjove oplevelser. Her kommer fire forslag, og lige meget om du ønsker  en tur med børnene eller selvforkælelse, så har vi forskellige ideer, der passer til ethvert humør. Læs med og se om du bliver inspireret til, hvad du kan bruge vinterferien på i Middelfart Kommune.

Shopping hos ByJulie

ByJulie er det ideelle sted at henvende sig i Middelfart, hvis du vil på shopping og købe noget nyt tøj. ByJulie specialiserer sig specifikt i kvindebrands, og der er mulighed for at købe en gave til kæresten eller gå på venindetur. Med 12 forskellige kvalitetsbrands – lige fra Liberté til YAS – er der adskillige muligheder.

Julie og hendes firma startede som en webshop, men hun åbnede sidste år en fysisk butik beliggende centralt i Middelfarts gågade. Så der er både mulighed for at shoppe hjemme fra sofaen, men man kan også komme forbi butikken og prøve de flotte ting på.

Du kan blive inspireret her!

Kreativitet, sjov og leg hos Lillebælt Sport og Kultur

Du kommer ikke til at kede dig i vinterferien, hvis du slår et smut forbi Lillebælt Sport og Kultur. Her får du mulighed for at slippe dit kunstneriske gen fri, når de inviterer indenfor til KREA-messe.

På messen kan du gå på opdagelse i de mange forskellige udstillinger, hvor der er noget for enhver kreativ hobby. Her kan du se både keramik, stof, garn, papir, malerkunst, smykker og meget mere. Er du frisk på at fremvise dine kunstneriske evner, vil der hele dagen været opstillede borde, hvor man helt gratis kan kreere sit næste kunstværk – og du må også tage det med hjem. Entréen koster 40 kr., børn under 14 år kommer ind gratis – og du vil her samtidig automatisk være med i konkurrencerne om spændende præmier i løbet af dagen. Det foregår i Lillebæltshallerne den 12. februar.

Hvis børnene er i legehumør, kan I vente til den 16. og 17. februar, hvor der er gjort klar til legeland og hoppeborge samt en masse forskellige aktiviteter. Der er åbent fra 10-15, og entréen koster 60 kr. for en dagsbillet og 30 kr. for en voksen i følge med et barn.

Læs mere om dette og alle de andre muligheder her!

Afslapning og massage hos MTPT

Skal du forkæles i vinterferien med en massage, eller har du mod på noget personlig træning, så står Mathias Kristensen fra MTPT klar. Han har mange års erfaring med at arbejde med kroppen, og han tilbyder både sportsmassage, wellnessmassage, cupping, scraping og hot stone massage.

Derudover er der mulighed for at få hjælp til den personlige træning, hvis det er noget, man ønsker at få en sparringspartner til.

Mathias bor i Vejle, men han foretager størstedelen af sine behandlinger i Middelfart, hvor han desuden også er at finde i Fitness World på Odensevej 192 til de fleste personlige træninger.

Hvis du ikke har lyst til at komme for meget ud i løbet af vinterferien, så tilbyder Mathias også behandling i dit hjem.

Tag en slapper eller giv den gas her!

Velsmag hos Møllers Fiskehus

En ferie er ikke det samme uden et godt måltid bestående af kvalitetsråvarer. Hvis du skal holde en lækker frokost med familien og venner, eller hvis du bare vil forkæle dig selv, så kan Møllers Fiskehus være din næste destination. Her har de et stort udvalg af det bedste fra havet. Der er mulighed for både at handle fersk fisk, som du kan tage med hjem, spisning på stedet og take-away for den hurtige og effektive løsning.

Dyk ned i det dybe udvalg!